Välkommen på olika språk

​Öppet hus på Alkohol- och drogrådgivningen Pilen 5 oktober

Öppet hus på Alkohol- och drogrådgivningen Pilen på Nationella anhörigdagen den 5 oktober kl 12-14.

Enhet Alkohol- & drogrådgivningen Pilen Gärdhemsvägen 26, vån 4 Box 931, 461 29 Trollhättan 0520-49 72 40 (säkrast vardagar kl 7.30-8.30)

Att känna oro för någon som dricker för mycket, tar narkotika eller som har spelproblem påverkar den anhörige på många sätt. Med anledning av Nationella Anhörigdagen vill vi på Alkohol- och drogrådgivningen Pilen uppmärksamma anhörigas livssituation lite extra.

Alkohol- och drogrådgivningen Pilen bjuder in till öppet hus fredag 5 oktober mellan klockan 12-14.  Vi finns på Gärdhemsvägen 26. Vi kommer att presentera verksamheten samt bjuda på lunchsmörgås och dricka under minglet. Även personal från Musslans verksamhet kommer att finnas på plats.

Välkommen!

Logga Pilen

Alkohol- och drogrådgivningen Pilen

Alkohol- och drogrådgivningen Pilen är en samtalsmottagning inom Trollhättans Stad och vänder sig till dig som är över 18 år och folkbokförd i kommunen. Pilen erbjuder information, samtal och stöd gällande förändring kring alkohol, narkotika och spelproblem. Pilen vänder sig även till dig som är anhörig och känner oro för någon i din närhet med dessa bekymmer. Det är kostnadsfritt att gå till Pilen och personalen har sekretess och tystnadsplikt.

Musslan

Musslan

Musslan är en gruppverksamhet för barn och ungdomar med en anhörig som har eller har haft ett missbruksproblem och/eller psykisk sjukdom.

Senast granskad: 2018-09-12 av: Cecilia Wilson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)