Thomas Ardenfors

Föreläsning En extra plats i hjärtat

Den 6 april klockan 18.30-20-30 föreläser Thomas Ardenfors, Sveriges mest kända jour- och familjehemspappa, i Folkets Park i Trollhättan.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Thomas och hans fru Sussie har varit jour- och familjehem i drygt 27 år och har haft över 30 barn placerade hos sig. Thomas syns ofta i media när ämnet familjehemsvård diskuteras och är författare till två böcker. Nu kommer Thomas till Trollhättan för att berätta om sina erfarenheter och sin upplevelse av livet som familjehem!

Thomas är en utmärkt föreläsare som på ett kraftfullt sätt inte lämnar någon oberörd. Om du är nyfiken på vad det innebär att vara familjehem så är den här kvällen perfekt för dig. Thomas brinner för att få fler familjer att våga tänka tanken att ta sig an denna viktiga uppgift. Du som redan idag är familjehem kommer att få en energikick och förhoppningsvis lämnar du kvällen med en stärkt känsla av stolthet och välbefinnande. Du som vill veta mer om vad familjehemsvård är är förstås också varmt välkommen!

Självklart finns vi på Familjehemsenheten på plats för att mingla och svara på just dina frågor. Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Anmäl dig senast 31 mars via https://a.entergate.se/trollhattan/ardenforsKVALL 
Eventuella frågor ställs till familjehem@trollhattan.se 

Varmt välkomna!

Senast granskad 2022-03-21 av CECWIL