Anhörigstödsgrupp

Lever du i en bekymmersam situation där någon i din närhet dricker för mycket alkohol eller tar narkotika?

Enhet Samtalsmottagningen Kraften Gärdhemsvägen 26, vån 4 Box 931, 461 29 Trollhättan 0520-49 72 40 (säkrast vardagar kl 7.30-8.30)

Samtalsmottagningen Kraften erbjuder anhörigstöd i grupp. Att leva nära en person som dricker för mycket eller tar narkotika innebär ofta att man som anhörig påverkas både psykiskt och fysiskt. Det finns ofta flera anhöriga runt en person i missbruk/beroende som är drabbade.

Måndag 19 oktober klockan 16.00 startar Samtalsmottagningen Kraften en anhörigstödsgrupp. Anhörigstödsgruppen pågår under åtta tillfällen. Gruppen kommer att vara liten, så att Corona-avstånd kan hållas mellan gruppdeltagare.

Välkommen att kontakta Kraften så berättar vi mer om vad anhörigstöd innebär.
Telefon 0520-49 72 40
E-post kraften@trollhattan.se

Varmt välkommen!

Samtalsmottagningen Kraften

Samtalsmottagningen Kraften (före detta Alkohol och drogrådgivningen Pilen) vänder sig till dig som är över 18 år och folkbokförd i kommunen. Kraften erbjuder råd och stöd till dig som vill göra en förändring kring alkohol, narkotika och spelproblem. Kraften vänder sig även till dig som är anhörig och som känner oro för någon i din närhet med dessa bekymmer. Det är kostnadsfritt att gå till Kraften och personalen har sekretess och tystnadsplikt.

Senast granskad 2020-10-06 av Cecilia Wilson