Barn i ring

Hjälp till barn och unga

Som barn och tonåring har man rätt att känna sig trygg och att bli tagen på allvar. Man kan inte alltid vara glad och man behöver tillåta sig själv att känna det man känner. Ibland fungerar inte livet som man vill. Om du känner att du inte mår bra får du här tips om vart du kan vända dig för att få hjälp.

Person
Områdeschef, Familjestöd Malin Hedelin 0520-49 72 22
Enhet Arbetsmarknads- och socialförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kontakt Familj, barn och ungdom

I perioder kan man uppleva att man saknar självförtroende eller tillit till att saker och ting kommer att lösa sig på det sätt man önskar.

Även du som förälder kan hitta information och tips här om både olika sorters problem och vart barn och unga samt du som förälder kan vända dig för hjälp.

Om du är osäker på vart du ska vända dig för hjälp och stöd kan du ringa Mottagningsgruppen via Trollhättans Stads växel 0520-49 50 00.

Här är en samlad information från kommunen och landstingets 1177, men även från andra typer av verksamheter som ger bra hjälp och råd. Under varje rubrik får du en kort information och med länkar för att kunna läsa mer.

Frågor och svar om Corona-viruset - För barn och unga

Många unga hör av sig till Bris för att prata om Corona-viruset. Läs Bris svar på de vanligaste frågorna som ställs till dem.

Verksamheter för stöd och hjälp till barn och unga

Här finns länkar till olika verksamheter dit du som bor i Trollhättan kan vända dig för att få stöd och hjälp.

Verksamheter för barn och unga

Akut hjälp för barn och unga

Här finns telefonnummer dit du kan vända dig för att få stöd och hjälp.

Akut hjälp för barn och unga

Länktips

Här har vi samlat tips på olika länkar dit du kan vända dig för att få stöd och hjälp.

Länktips

Kontakt familj, barn & ungdom

Kontaktuppgifter till våra verksamheter för familj, barn och ungdom.

Kontakt familj, barn & ungdom

Logga servicespår med människor och pusselbitar

Servicespår

Vi erbjuder servicespår för både barn & ungdom och föräldrar.

Panik - dölj ditt besök

Får du panik av att någon kanske ser vad du gör på Internet? Allt du gör sparas i webbläsarens historik. Om du av någon anledning inte vill att någon ska kunna se att du har varit på Trollhättans Stads webbplats kan du dölja ditt besök.

Senast granskad 2020-03-24 av Cecilia Wilson