Posters för filmerna Vem är du Mamma mu? Super Mario Bros. Filmen och Ett sista race.

Utomhusbio på torget

Söndag 11 augusti anordnas gratis utomhusbio i Trollhättan.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

I sommar riggas Drottningtorget upp för tre filmvisningar den 11 augusti. Filmerna som visas under eftermiddagen/kvällen är Vem är du Mamma Mu? Super Mario Bros. Filmen och Ett sista race. Fri entré gäller till samtliga filmer.
– Vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans med tre roliga och uppskattade filmer på torget! Inte minst Ett sista race som är en samproduktion med Film i Väst, säger Marcus Pallvid, City Trollhättan.

I samband med sista filmvisningen finns Film i Väst på plats och berättar kort om filminspelningen av Ett sista race och arbetet med att locka filminspelningar till regionen.

Utomhusbio på torget 11 augusti

Filmer som visas: Vem är du Mamma mu? Super Mario Bros. filmen och Ett sista race.

Program 11 augusti

  • 15.00: Vem är du Mamma mu?
  • 18.00: Super Mario Bros. Filmen
  • 20.30: Ett sista Race

Mer om filmerna

Vem är du Mamma mu?

När Mamma Mu blir inspirerad av barnen och vill göra sin alldeles egna Mu-sikal, råkar hon ställa till det rejält. Lillebrors älskade nalle försvinner under mystiska omständigheter och det är Mamma Mus fel. "Kan du inte bara vara en vanlig ko?" undrar hennes vän Kråkan. "Då händer ingenting!" Men det är ju precis det Mamma Mu vill undvika. Hon älskar när det händer saker! Inte bara så sorgliga saker. Tillsammans börjar Mamma Mu och Kråkan följa spåren efter den saknade nallen.

Rekommenderad ålder: Ingen åldersgräns på filmen.

Super Mario Bros. Filmen

Berättelsen om två rörmokare från Brooklyn -- bröderna tillika bästa vännerna Mario och Luigi. Mario är den modige med "let’s-a-go"-inställning och Luigi är den ständigt ängslige som föredrar att inte gå någonstans. Filmen börjar med att bröderna gör upp räkningen med sin krisande rörmokarfirma och tar oss med på ett virvlande äventyr genom Svamprike där de tillsammans med en rad välkända karaktärer försöker besegra Bowser.

Rekommenderad ålder: Från 7 år.

Ett sista race

Streetracing-legenden Dennis som levt hela sitt liv på fel sida om lagen har nu bestämt sig för att börja leva det ansvarsfulla och stilla livet. Något som snart bryts upp när Dennis får reda på att hans dotter Hanna ska delta i ett race med sin nya kille Charlie. För att stoppa Hanna beger sig Dennis och hans ex-fru Tove ut på en resa för att hämta hem dottern. Det är början på ett hisnande sista race med fart, fläkt och höga varvtal genom Sverige.

Rekommenderad ålder: Från 11 år.

Relaterad information

Begränsat med antal sittplatser, ta gärna med egen stol/filt. Obs! Vid för dåligt väder kan filmvisningen behöva ställas in.

Program Sommarpuls 2024

Senast granskad 2024-07-11 av JONHJO