Trollhättans Stad ställer in arrangemang

20-03-12, 13.00: Trollhättans Stad ser över vilka publika arrangemang inom stadens regi som kommer att påverkas av förbudet mot offentliga tillställningar med anledning av viruset covid-19. Konserten med Miss Li på Folkets Hus Kulturhuset kommer inte att genomföras på lördag och inte heller Trollhättans Idrottsgala 4 april.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Med anledning av Regeringens beslut att det från 12 mars blir förbjudet att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare, flyttas lördagens konsert med Miss Li på Folkets Hus Kulturhuset fram.

Bokningsbolaget Blixten & Co meddelar på sin webbsida att de avser att flytta fram alla inplanerade evenemang/konserter/föreställningar som innefattar fler än 500 personer. Nya datum meddelas så snart det går.

Trollhättans Stad har tagit beslutet att ställa in Trollhättans Idrottsgala som var planerad till 4 april. Arrangörsgruppen av galan kommer nu att diskutera om nomineringsförfarandet kan tas vidare på annat sätt.

 Fler arrangemang kan vara aktuella att ställas in, hitta en ny form eller flyttas.

– Flera arrangemang inom den närmsta tiden ligger strax under gränsvärdet och vi ser, tillsammans med våra samarbetspartners, över om dessa kan genomföras. Vi återkommer löpande med information detta, meddelar Tommy Svensson, förvaltningschef för Kultur och Fritidsförvaltningen.

När det gäller biljetter till olika arrangemang hänvisar Trollhättans Stad till aktuellt försäljningsställe för information om hur detta hanteras.

Kvinna med syrgasmask

Information om coronavirus

Trollhättans Stads åtgärder med anledning av coronapandemin, samt uppdaterad information från myndigheter.

Bild med pratbubblor, där den ena pratbubblan har frågetecken i sig

Vanliga frågor om coronaviruset

Det nya coronaviruset väcker många frågor och funderingar. Här samlar vi de vanligaste frågorna och svaren om läget i Trollhättan just nu. Sidan uppdateras löpande.

Senast granskad 2020-03-24 av REBLJU