Symfoniorkester tränar. N3 symfoniorkester repar i entrén.

Dags för kursstart på N3!

Den 5 september startar merparten av N3:s kostnadsfria kurser. Över 1 000 platser är bokade till hösten – men än finns det platser kvar.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Efter flera digitala varianter under pandemin är N3:s kurser äntligen tillbaka i ordinarie form. I samband med detta har även intresset ökat igen där över 1 000 platser är bokade inför hösten.
– Arbetet med att ”hämta igen” efter pandemin pågår fortfarande, och det kommer att ta tid. Vår personal har gjort ett fantastiskt jobb med digital undervisning, men det är alltid svårt att ersätta den fysiska närheten och sociala kontakten med deltagarna. Därför känns det jätteroligt att kunna starta upp som vanligt igen och få träffa alla härliga deltagare, säger Ingela Granström, enhetschef.

Populära kurser

Bland de populäraste kurserna är bild och form, piano, barndans och teater.
– När de gäller dessa ämnen ”försvinner” platserna ganska snabbt. Men det finns fortfarande platser kvar till flera andra kurser. Exempelvis till ett flertal olika blåsinstrument, säger Sara Martinsson, enhetschef.

Kursstart 5/9

Merparten av kurserna startar den 5 september. På N3:s hemsida går det fortfarande att anmäla sig till de kurser som har lediga platser – samtliga är gratis.
– Det är helt fantastiskt att vara i gång igen! Härligt när huset blir levande med en massa verksamheter på alla våningsplan. Och vi får inte glömma all verksamhet som pågår varje vecka på andra platser/lokaler runt om av staden. N3 finns både ”här och där” vilket är väldigt roligt, säger Sara och Ingela.

Relaterad information

Kurskatalog N3

Senast granskad 2022-10-05 av JENMAR