En videokamera i förgrunden som ser ut att filma två personer i en studio

Starta eget som franchisetagare, live 26 maj

Går du i tankar att starta eget företag men saknar en affärsidé? Vill du ta del av ett redan etablerat varumärke? Är du framtidens entreprenör och intresserad av att bli franchisetagare? Se då livesändningen från Franchisetorget klockan 18 den 26 maj.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Midsommarafton, 24 juni - stängt. 

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Franchising bygger på ett samarbete mellan två självständiga parter. Du driver ditt eget företag och är ägarmässigt oberoende.

Andra år när allt är lite mer som vanligt åker organisationen Franchisetorget runt i landet för att ha informationsträffar men i år blir det istället ett digitalt livesänt framträdande. Trollhättans Stad är med i detta arrangemang för att uppmuntra entreprenörskap och upplysa om franschisemetoden. 

Klockan 18-20 den 26 maj blir det alltså ett direktsänt franchiseprogram där franchisenyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, franchisekoncept presenterar sig och filmklipp. Sammanfattningsvis en information- och inspirationskväll som under 2 timmar ska ge dig en god inblick i franchise och kunskap i vad det innebär om man vill starta eget som franchisetagare. 

Intresserad? Anmäl dig på Franchisetorgets hemsida

Senast granskad 2021-09-28 av KLALIW