En videokamera i förgrunden som ser ut att filma två personer i en studio

Starta eget som franchisetagare, live 26 maj

Går du i tankar att starta eget företag men saknar en affärsidé? Vill du ta del av ett redan etablerat varumärke? Är du framtidens entrepenör och intresserad av att bli franchisetagare? Se då livesändningen från Franchisetorget klockan 18 den 26 maj.

Person
Näringslivsutvecklare Robin Mashallah 0728- 86 89 22
Enhet Näringslivsenheten Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Näringslivsenheten

Franchising bygger på ett samarbete mellan två självständiga parter. Du driver ditt eget företag och är ägarmässigt oberoende.

Andra år när allt är lite mer som vanligt åker organisationen Franchisetoret runt i landet för att ha informationsträffar men i år blir det istället ett digitalt livesänt framträdande. Trollhättans Stad är med i detta arrangemang för att uppmuntra entrepenörskap och upplysa om franschisemetoden. 

Klockan 18-20 den 26 maj blir det alltså ett direktsänt franchiseprogram där franchisenyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, franchisekoncept presenterar sig och filmklipp. Sammanfattningsvis en information- och inspirationskväll som under 2 timmar ska ge dig en god inblick i franchise och kunskap i vad det innebär om man vill starta eget som franchisetagare. 

Intresserad? Anmäl dig på Franchisetorgets hemsida

Senast granskad 2020-05-25 av Anna Nilsson