"Vi vill visa upp våra yrken”

Nu har vi startat en karriärsida. Syftet är att väcka intresset för hur det är att arbeta hos oss. – Vi vill att framtida medarbetare lättare ska hitta fram till våra lediga tjänster, samtidigt som vi öppnar upp och visar upp våra yrken, säger personalspecialist Helen Karlsson som är ansvarig för karriärsidan.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Idag lanseras karriärsidan. Den har tagits fram för att stärka arbetsgivarvarumärket Trollhättans Stad. På startsidan finns en allmän övergripande text om hur det är att arbeta hos oss, och vilka förmåner som du har tillgång till. Du kan också klicka dig in på varje förvaltning och läsa mer om våra många olika verksamheter.

För att få ytterligare en inblick i hur det kan vara att jobba i Trollhättans Stad innehåller karriärsidan också ett antal intervjuer med medarbetare som företräder olika yrken.
– Vi vill gärna visa upp våra duktiga och ambitiösa medarbetare. Och med en karriärsida visar vi att vi gör någonting nytt och innovativt, säger Helen Karlsson.

Satsningen kommer också att synas ute på stan.
– Vi har en bussreklam som rullar veckorna 43–46 i Trestad, så håll utkik. Vi vill ha fler sökande till Trollhättans Stad, och det ska bli intressant när vi får statistik på vilket genomslag och effekt det här får, avslutar hon.

Karriärsidan hittar du via Trollhättans Stads hemsida:jobb.trollhattan.se

Senast granskad 2017-10-20 av PERIVA