Dags för höstens storsatsning på företagsbesök - boka din plats

Den 15 oktober är det dags för Trollhättans Stads andra omgång av Besökssprint - där tjänstepersoner och politiker under en dag genomför 50 företagsbesök

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Midsommarafton, 24 juni - stängt. 

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

I våras det premiär för konecptet Besökssprint. Under en dag i maj genomförde politiker och tjänstepersoner från Trollhättans Stad drygt 30 företagsbesök under en dag. Både företag och representanter från staden var nöjda med besöken. Nu har det blivit dags för höstens upplaga av Besökssprinten. 

Genom våra företagsbesök vill vi öka kunskapen och förståelsen för företagens behov och utmaningar och lära känna vara lokala företagare bättre. Vi ser företagsbesöken som ett tillfälle att få höra mer om företagens framtidsplaner och vilka förväntningar ni har på oss men också för att få ge viktig information och berätta mer om hur vi kan hjälpa er. 

Gör din intresseanmälan till företagsbesök. När vi har fått in din anmälan matchar vi ihop dig med rätt person från Trollhättans Stad som tar kontakt med dig för att boka in en specifik mötestid. Då vi har ett begränsat antal tider för dagen är det först till kvarn som gäller. Om du inte får en tid den 15 oktober tar vi kontakt med dig för att planera in ett besök vid ett annat tillfälle. 

Senast granskad 2021-09-03 av JOSÅKEBEN