Bild på logon för näringslivsgalan, gotrollhattangalan 2019

gotrollhattangala 2019

Trollhättans stad arrangerar, tillsammans med Företagarna Trollhättan, #gotrollhattan gala 2019 med utgångspunkt att skapa en minnesvärd kväll för det lokala näringslivet, staden, föreningar och övriga organisationer. Det är första gången en näringslivsgala arrangeras i Trollhättan.

Person
Marknadskommunikatör Anna Nilsson 0702-645525
Enhet Näringslivsenheten Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Näringslivsenheten

Galan skall summera året i Trollhättan genom att belysa de företag och individer som tar täten och går före. Under galan skall årets främsta prestationer inom Trollhättans näringsliv belönas och vi skall hylla de som tar ut svängarna lite extra och har modet att innovativt prova ny mark.

I Trollhättan finns en alldeles speciell inneboende kraft. Inte bara den i fallen utan även styrkan att ta sig an tidernas växlingar med en stor portion driv och påhittighet. Med en unik förmåga att resa sig efter en motgång och förvandla den till nya möjligheter.

Kraften blir riktigt stark om tillräckligt många låter sig drivas av den och vågar testa och utmana. Då behövs jobbskapare, ledare, initiativtagare, förnyare och förbättrare som tillsammans och individuellt kommer spela en stor roll även för Trollhättans fortsätta framgångssaga. Vi vill hylla de som hittills vågat. I hopp om att det kan inspirera andra att visa samma mod eller mer därtill.

Galans namn, #gotrollhattan är en kvalitetsstämpel som används mestadels i sociala kanaler. Den taggen använder vi varje gång vi berättar något vi är lite stolta över, saker vi vill att andra ska känna till. Att det dessutom är en go´stad att bo, leva och verka i gör namnet ännu mer rätt för ändamålet.

Under kvällen kommer vi hylla och uppmärksamma företag i Trollhättan och främja kunskapsutbyte med Trollhättans utveckling i fokus. Olika branscher kan mötas, nya nätverk att uppstå och förhoppningsvis skapas ännu fler affärsmöjligheter i Trollhättan.

Varmt välkomna till en go´ kväll i Trollhättan

Relaterad information

Läs mer om galan på galans hemsida, gotrollhattangala.se

Köp biljetter till galan här

Senast granskad 2019-12-06 av Katarina Loodh