Vinn biobiljetter!

Den 24 januari har vi dubbel filmpremiär i Trollhättan och Du som trollhättebo har chans att vinna biljetter! Filmerna som har förhandspremiär är ”Britt-Marie var här”, en filmatisering av succéromanen av Fredrik Backman, som också skrev ”En man som heter Ove” och den nyproducerade filmen om Din stad, Trollhättan. En film som vi hoppas att Du ska känna igen dig i och känna stolthet över.

Person
MarknadskommunikatörAnna Nilsson 0702-645525
Enhet Näringslivsenheten Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Näringslivsenheten

Trollhättans Stad, Film i Väst och Visit Trollhättan Vänersborg välkomnar dig och en vän till Hebeteatern i Trollhättan och förhandspremiär av Britt-Marie var här. I samband med detta kommer även den nya filmen om Trollhättan att visas. Vi hoppas att du som Trollhättebo kommer känna igen dig och känna stolthet över vår stad.

Datum: Torsdag 24 januari
Tid: Mingel med popcorn och dricka från 18.00, insläpp biosalongen 18.30
Plats: Folkets Hus Kulturhuset, Hebeteatern

Tävling

För att vara med i tävlingen om biobiljetter till denna förhandspremiär, så vill vi att du beskriver vad Trollhättan betyder för just dig. Tänk att du ska beskriva Trollhättan för en vän i syfte att kanske få hen att flytta hit, vad hade du berättat då? Vad är det du uppskattar med Trollhättan som gör att du bor, lever och kanske även bedriver verksamhet här? 

De bästa tävlingsbidragen kommer att utses av en jury, bestående av representanter från Trollhättans Stad och Visit Trollhättan Vänersborg. Vinnaren får två biobiljetter. Tävlingsbidragen kommer användas i syfte att marknadsföra Trollhättan i olika sammanhang.

Regler

Skicka in ditt bidrag via formuläret här på sidan, ett bidrag per person. Vi vill ha ditt bidrag senast 22 januari. Du kan vinna en biljett till dig och en vän. Vinnarna utses av en jury bestående av Anna Nilsson, Anki Sandberg (Trollhättans Stad) och Lina Nielsen (Visit Trollhättan Vänersborg) och deras beslut kan inte överklagas. Ingen biljett hämtas ut. Vinnarna blir avprickade mot uppvisande av legitimation i Folkets Hus Kulturhuset den 24 januari i anslutning till filmvisningen. 

Trollhättans Stad, Film i Väst och Visit Trollhättan Vänersborg önskar dig stort lycka till och hoppas vi ses i biosalongen!

Formulär för att vinna biobiljetter
 
Senast granskad: 2019-01-21 av: Anna Nilsson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)