Missa inte konferensen "Skräddarsy din framtid"

Följ med och lyssna på olika teknologier och häftiga exempel som driver förändringen i vårt samhälle den 14 juni. Gustaf Josefsson är dagens föreläsare och han använder en stor pensel för teknikområdet 3D-printing och additiv tillverkning. Men förutom stora penseldrag för teknikområdet blir det också en tydlig industriell prägel på innehållet.

Enhet Näringslivsenheten Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Näringslivsenheten

Både lokala och globala företag berättar om erfarenheter och värdet av att använda tekniken i sina affärer. GKN Aerospace, Siemens Industrial Turbomachinery, Semcon, Hedson Technologics och AppModels berättar om hur de nyttjar tekniken i sina affärer. En spännande bild över dagens möjligheter för industrin målas upp. Dessutom berättar Per Nylén från Högskolan Väst om deras nya satsningar inom 3D-printning.

I en avslutande framtidspanel kompletteras företagen med branschföreträdare, exempelvis belyser Fordonskomponentgruppen betydelsen av teknikområdet för fordonsindustrin.

Läs mer och gör din anmälan här

Seminariet anordnas av Högskolan Väst, Vänersborgs kommun, Trollhättans Stad och Innovatum som arrangerar återkommande träffar med olika teman som är viktiga framtidsfrågor för vår utvecklingen i vår region.

Tidigare teman har varit mångfald, kreativitet, hälsa och internationalisering.

Senast granskad: 2016-06-07 av: Katarina Loodh
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)