Lyckosam insats som sprider sig

Det har arrangerats DoubleCup-möten mellan näringslivet i Trollhättan och nyanlända i ca ett år nu. Närmare 300 koppar kaffe och många nya kontakter senare kan vi konstatera att det är ett lyckat projekt som inte är redo att tacka för sig. Tvärtom!

Person
NäringslivschefDick Eriksson 0520-49 68 10 070-164 29 00
Enhet Näringslivsenheten Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Näringslivsenheten

Under 2017 kommer DoubleCup ta stora kliv framåt. Det blir en ny hemsida, nya former för möten och framför allt nya orter att mötas på för en fika.

Med stöttning från Västra Götalandsregionen har vi nu möjlighet att sprida våra erfarenheter vidare och inspirera fler i regionen att arbeta med DoubleCup. Företagarna Vänersborg är först ut att ta initiativet till sin stad! Vänersborg är en naturlig första medlem i DoubleCup-familjen och vi hoppas att fler kommer ansluta sig framöver. Det förs diskussioner om samverkansavtal med Tanum, vi har träffat många kommuner runt om i Fyrbodal och träffar är även på gång med Business Region Göteborg.

Det är inte bara Västra Götaland som är nyfiket på DoubleCup. Kommuner och konferenser runt om i Sverige visar intresse och vi får även uppmärksamhet internationellt. I maj kommer vi till exempel delta på SERNs generalförsamling i Italien. Kul tycker vi!"

Vill du veta mer? Hör gärna av dig till Lisa Knutsen, Projektledare DoubleCup, på telefonnummer 0733 489 556.

Senast granskad: 2017-04-25 av: Katarina Loodh
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)