Maj 2016, nystartade bolag

Person
NäringslivschefHelena Kortered 0520-49 7049 0722-18 79 15
Enhet Näringslivsenheten Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Näringslivsenheten
 1. Sunnerberg Teknik
  Säljer via egen hemsida och i samarbete med olika företag, tekniska och hemeletroniska produkter. Erhåller ett brett sortiment inom tillbehör för främst datorer, mobiltelefoner samt surfplattor. 
   
 2. Sjölandas Hunddagis AB
  verksamhet med hundar samt skötsel av alla andra djurslag. Kommer att bedriva konsultverksamhet som beridare samt djurskötare till alla djurslag. Handel med djurtillbehör. 
   
 3. Lithuanien Forest Investment AB
  Bolaget skall investera i skogsfastigheter samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta aktier, värdepapper och andelar i andra bolag. 
   
 4. Team HLR Sverige
  Utbildning i hjärt- och lungräddning, första hjälpen samt krisstöd.
   
 5. Dahlbergs Massagecentrum
  Bedriva massage.
   
 6. Bostadsrättsföreningen Gullön 9 i Trollhättan
  Föreningens ändamål är att främja medlemmars ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder för permanent boende och lokaler åt medlemmar för nyttjande utan tidsbegränsning. Medlemsrätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare. 
   
 7. Malte Conulting AB
  Aktiebolaget ska bedriva verksamhet som investerare och tillhandahålla konsulttjänster inom företagsutveckling i bygg- och fastighetsbranschen, samt därmed förenlig verksamhet. 
   
 8. FTAB Trollhättan AB
  Bolaget skall äga och förvalta aktier i onoterade bolag, bedrva kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva teknisk konsultverksamhet. 
   
 9. Duffa´s Snickeri AB
  Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva snickeriarbeten och hantverkshjälp samt tillverkning av kontors- och butiksinredning och konsultarbeten inom bygg och design. Likaså skall bolaget bedriva entreprenadarbeten inom mark och grund, samt skogsentreprenadverksamhet, och därmed förenlig verksamhet. 
   
 10. Biodlings Kungen 110
  Biodling och handel med honung samt konsulttjänster inom ovan nämnda område. 
   
 11. Salong Överby AB
  Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hårvård och skönhetsvård, försäljning av skönhetsrelaterade produkter, samt därmed förenlig verksamhet. 
   
 12. DK Trollhättan AB
  Bolaget skall äga och förvalta aktier i onoterade bolag, bedriva kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva teknisk konsultverksamhet inom fordonsindustrin. 
   
 13. Kranbilar Olav Hansen AB
  Föremålet för bolagets verksamhet är inköp, försäljning, import och export av lastbilar, kranar och kranbilar och därmed förenlig verksamhet. 
   
 14. T-LD Bygg AB
  Aktiebolaget ska bedriva byggverksamhet och gräventreprenad, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt uthyrning av personal, och därmed förenlig verksamhet. 
   
 15. Luminous Belle
  Skönhetssalong med nagel-, frans- och brynbehandlingar. Samt försäljning av produkter såsom handlotion, nagelolja, fransschampo. 
   
 16. Bostadsrättsföreningen Kvarnen
  Föreningen har till ändamål att främja medlemmars ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler till nyttjande och utan tidsbegränsning. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hu, om marken ska användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal. 
  Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare. 
   
 17. J Bergqvist Holding AB
  Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, förvalta dotter- och intressebolag, äga och förvalta bolag och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet. 
   
 18. J Bergqvist Fastigheter AB
  Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. 
   
 19. Lamotte Foto AB
  Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fotografverksamhet, samt äga och förvalta fast och lös egendom och bedriva verksamhet förenlig med nämnd verksamhet.
   
 20. Hillbergs Bygg & Entreprenad AB
  Aktiebolaget ska bedriva byggkonsult, byggverksamhet, markentreprenad, skog och trädgård. 
   
 21. MiQralon AB
  Försäljning av tillbehör och utrustning till musikintrument, pianostämning och reparation av musikinstrument, speltjänster, såsom att vara pianist eller organist, undervisning i piano- och orgelspel. 
Senast granskad 2016-06-03 av Katarina Loodh