December 2015, nystartade bolag

Person
NäringslivschefDick Eriksson 0520-49 68 10 070-164 29 00
Enhet Näringslivsenheten Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Näringslivsenheten
 1. Tändspolen Fastighetsförvaltning AB
  Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.
   
 2. iTrygghet Sverige AB
  Aktiebolaget ska vara en konsulentverksamhet. Företaget ska utreda lämpliga familjehem som de efter utredning kan föreslå till kommuner för placering av barn. Under placeringstiden handleder företaget familjehemmet och följer upp vården. Företaget kommer att erbjuda erfarna, lämpliga och trygga familjehem. 
   
 3. Prodexa AB
  Att stödja myndigheter och privata företag i upphandling och anbudslämnande. Erbjuda tjänster inom kvalitetssäkring, procesbeskrivning, projektledning, administration, verksamhetsutveckling och utredningar. Erbjuda föreläsningar och utbildningar och andra tjänster inom närliggande områden. 
   
 4. Ledplace Sweden AB
  Bolaget skall bedriva import och handel med elektriska produkter inom belysning och automation, finansiella instrument, fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. 
   
 5. Rajpar Fysioterapi AB
  Aktiebolaget ska erbjuda fysioterapi, sjukgymnastik, försäljning av sjukvårdsrelaterade produkter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. 
   
 6. Fikakorgen Handelsbolag
  Bageri, caféverksamhet.
   
 7. Källtorps Fastighets AB
  Aktiebolaget ska äga och förvalta fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet. 
   
 8. Fastighetsbolaget Snake AB
  Aktiebolaget ska äga och förvalta fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet. 
   
 9. Zorrofint AB
  Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva revision och ekonomiska konsultationer samt därmed förenlig verksamhet. 
   
 10. Preknow AB
  Verksamheten erbjuder tjänster i form av expertis till kunder i behov av stöd med produktutveckling och produkters livscykelhantering. Kundbasen inkluderar, men är inte begränsad till, transportindustri, tillverkare av konsumtionsvaror t ex personlig elektronik, sport- och fritidsprodukter. 
  Tillämplingsområdet omfattar designutveckling från ursprunglig idé till slutgiltig teknisk specifikation och efterföljande livscykelhantering av produkter. Detta uppnås genom att tillhandahålla resurser och kompetenser för att möta kundernas behov. 
   
 11. Trollhättans Logi AB
  Vandrarhemsverksamhet. 

 12. Sågaregatan Förvaltning AB
  Aktiebolaget ska bedriva förvaltning och ägande av fastigheter, värdepapper och förmedling och rådgivning i samband med försäljning och köp av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. 
   
 13. Amer Transport AB
  Åkeri samt godstransport på väg. 
Senast granskad: 2016-01-07 | av: Katarina Loodh
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)