Augusti 2015, nystartade bolag

Person
NäringslivschefDick Eriksson 0520-49 68 10 070-164 29 00
Enhet Näringslivsenheten Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Näringslivsenheten
 1. JH Fitness Trading
  Företaget skall bedriva internethandel inom träning och hälsoprodukter med egen import. Även konsultverksamhet inom träning och hälsa.
   
 2. Sweden Stocklots Paper & Pulp AB
  Bolaget bedriver import av livsmedel samt export av papper, virke och kartong.  

 3. FKs Garage, ekonomisk förening
  Föreningen har till ändamål att främja medlemmars ekonomiska intressen genom att förvalta 19 garage på Hjortmossegatan (Fotkvarnen 1) Trollhättan.
   
 4. Lottas utveckling och äventyr AB
  Konsulttjänster inom projektledning och verksamhetsutveckling med fokus på utveckling i organisationer, individer, produkter och processer. Coaching av individer och organisationer i förändring. Individ- och grupputveckling i närhet till naturen. 
   
 5. Lellan & Co Handelsbolag
  Eventföretag som ska erbjuda konsultation inför bröllop och fester samt anordnande av dessa. Catering. Konsultation inom eventplanering. Detaljhandel via Internet inom hår och skönhet så som smink, naglar, parfym, redskap för hårstyling, nagellack, tryck av bröllopskort, favörer (minnen för bröllop och dop), dekorationsprodukter. DJ-spelning, ljusteknik. Mat- och tårtbakning. Samarbete med företag för klänningar och herrkläder. Fyrverkeri inom- och utomhus. Fotograf. Tryck av material. Tillverkning av choklad för favörer. Blomarrangemang.
   
 6. 123 Be a star Handelsbolag
  Scen, show och artistutbildning.
   
 7. Aina's Fothälsa
  Medivinsk fotvård.
   
 8. Danskens Investment
  Verksamheten kommer att bedrivas utifrån inköp på auktioner och från konkursbo. Försäljning kommer att ske via e-handel. 
   
 9. Trollhättans Bok & Media
  Köper och säljer böcker och annan media på andrahandsmarknaden, via internet- och butiksförsäljning.
   
 10. Holmes Konglomerat AB
  Konsultverksamhet med uthyrning av läkare till vårdcentraler och jourcentraler. Skapa ett ekonomiskt fördelaktigt läge för att bilda dotterbolag och vid behov understödja deras utveckling. Bolaget ska i spekulativt syfte bedriva handel nationellt och internationellt med värdepapper, aktier, obligationer, valutor, råvaror, fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. 
   
 11. JetMedBlue AB
  Bolaget skall fokusera på och arbeta med design och produktutveckling, teknikutveckling, teknisk rådgivning och konsult inom medicinteknik, laboratorieutrustningsområde, flyg-, rymd-, fordonsindustri, maskinidustri, och därmed förenlig verksamhet. 
   
 12. Gesab Academy AB
  Aktiebolaget ska bedriva utbildningsverksamhet för yrkeshögskolan inom data, Cad, Cad-Cam, konstruktion, management, tekniska språk, ekonomi, juridik, och därmed förenlig verksamhet. 
   
 13. Salg AB
  Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet. 
Senast granskad: 2015-12-18 av: Katarina Loodh
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)