Person som skottar snö

Servicelaget

På Servicelaget i Trollhättan är det idag ett tjugotal arbetslösa sysselsatta med att hjälpa pensionärer och handikappade med sådant som hemtjänsten inte gör. Det kan vara allt från städning och fönsterputsning till gräsklippning, trädgårdsarbete och snöskottning.

Personer
Enhet Returen Verkmästarevägen 18 461 37 Trollhättan 0520-49 59 50 Kontakt Returen

Här kan du som pensionär ringa och beställa hjälp direkt från Servicelaget. En timmas arbete kostar 70 kronor. Några av våra kunder har fasta tider, andra ringer när de är i behov av hjälp.

På Servicelaget arbetar två arbetsledare; Leena och Lars. Arbetsdagen börjar med en timmes genomgång och utdelning av uppgifter, innan deltagarna körs ut till sin första kund för dagen.

Servicelaget är en verksamhet inom Returen och är därför en miljöcertifierad verksamhet. Vi arbetar aktivt med miljöfrågor och vi strävar efter att använda så miljövänliga produkter och maskiner som möjligt.

Antal praktikplatser: 25 stycken

Byta lampa i taket

Fixartjänst - Lilla hjälpen

Trollhättans Stads fixartjänst Lilla hjälpen är till för dig som är 67 år eller äldre och som bor i Trollhättans kommun.

Logga Returen

Returen

Återvinning och bistånd är grundstenarna hos Returen i Trollhättan. Returen är en arbetsmarknadsåtgärd som genom sin återvinningsdel gör insatser för Trollhättans miljö och med sitt samarbete med Emmaus Björkå även för människor i tredje världen. Returens verksamheter är miljöcertifierade.

Senast granskad: 2017-12-04 av: Cecilia Wilson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)