Inforum

Inforum

På Inforum utbildas deltagarna i grunderna inom information och layout. Utbildningen varvas med arbetsuppdrag där informationsmaterial skapas.

Person
ArbetsledareCamilla Johannesson 0520-49 63 74
Enhet Returen Verkmästarevägen 18 461 37 Trollhättan 0520-49 59 50 Kontakt Returen

Program som deltagarna utbildas i och använder är bland annat Photoshop för bildretuschering, InDesign för layoutarbete, Illustrator för skapande av till exempel logotyper, Word för textbehandling, PowerPoint för presentationer, Adobe Premiere elements för filmbearbetning samt Dreamweaver och WordPress för skapande av webbsidor.

Arbetsbeställningarna kommer främst från olika avdelningar inom Trollhättans Stad. Arbetsuppdragen är allt från fotografering, rapporter, annonser, lockande affischer och beskrivande broschyrer till bildspel och webbsidor.

Inforum är en verksamhet inom Returen och är därför en miljöcertifierad verksamhet. Vi arbetar aktivt med miljöfrågor och vi strävar efter att arbeta så miljövänligt som möjligt.

Antal praktikplatser på Inforum: 14 stycken

Logga Returen

Returen

Återvinning och bistånd är grundstenarna hos Returen i Trollhättan. Returen är en arbetsmarknadsåtgärd som genom sin återvinningsdel gör insatser för Trollhättans miljö och med sitt samarbete med Emmaus Björkå även för människor i tredje världen. Returens verksamheter är miljöcertifierade.

Senast granskad: 2017-09-29 av: Cecilia Wilson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)