Trollhättan visar goda exempel på nationell konferens

Kultur- och fritidschefer från hela landet besöker Trollhättan just nu för att diskutera på temat "Allas rätt att delta". Trollhättans Stad passar på att dela med sig av progressiva satsningar och goda exempel, varvat med nationella föreläsare och panelsamtal under konferensen som äger rum 21-23 augusti.

KommunikationschefVivian Komstadius 0520-495929 0733-489969

PRESSMEDDELANDE, 2018-08-22

Trollhättan står värd när 200 av landets Kultur- och fritidschefer samlas för att utbyta erfarenheter och samtala kring temat "Allas rätt att delta" i Folkets Hus i centrala Trollhättan. Programmet bjuder på både nationella prominenser och lokala storheter. Alice Bah Kuhnke, Tobias Karlsson, Karin Wahlén, Magnar Dalen, Balqis Khattab och många fler intressanta talare står på programmet, liksom inspirerande lokala studiebesök på satsningar som N3, Trollhättans Skate- och aktivitetspark, Innovatum, och Älvrummet.

– Det känns fantastiskt kul att få dela med sig av våra strategier och några av de progressiva satsningar vi är extra stolta över i Trollhättan. Att Trollhättan står som värd för Sveriges Fritids- och kulturchefsförening årskonferens är också ett kvitto på det långsiktiga arbetet med att befästa Trollhättan som mötesplats, säger Tommy Svensson, chef för Kultur- och fritidsförvaltningen.

Konferensen arrangeras av Sveriges Fritids- och Kulturchefsförening tillsammans med Trollhättans Stad 21-23 augusti.

Ta del av programmet

Kontakt: Tommy Svensson, chef Kultur- och fritidsförvaltningen, Trollhättans Stad, tfn 070-659 40 46

Senast granskad 2019-08-08 av Vivian Komstadius