Fyra långhåriga män med tatueringar Pressbild Hardcore Superstar

Hardcore Superstar till Trollhättan

Konsert 7 december i N3 Stagebox.

Enhet Kommunikationsavdelningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kommunikationsavdelningen

PRESSMEDDELANDE

- Trollhättan har en trogen rockpublik och vi har de senaste åren jobbat med att etablera N3 Stagebox som en stark scen för just den här genren. Du kommer nära bandet och det blir en tajt känsla i lokalen, säger Marcus Rudström, arrangemangsansvarig Trollhättans Stad.   

Många band går den enkla vägen och håller sig till sin genre, Hardcore Superstar är inte ett av dessa. Fyrmannabandet från Göteborg som bildades 1997 hade modet att anamma två stilar som tidigare avskydde varandra, nämligen thrash metal och sleaze-rock. Den förstnämnda hård, aggressiv och rå medan den senare catchig, melodisk och dekadent.

Idag, 20 år och tio studioalbum senare, finns det inga som helst tecken på att bandet vill dra ner tempot. ”All in or nothing” är vad som gäller för Hardcore Superstar. 2017 var bandet på Europaturné och 2018 är det Sverigeturné som gäller. Ett av stoppen på turnén är Trollhättans N3 Stagebox på Innovatumområdet fredag 7 december. Biljetter finns ute nu på tickster.com

- Den 21 september släpps Hardcore Superstars nya platta "You can´t kill my Rock’n’roll", så det bådar gott för en grym konsert med både rykande färskt material och populära hits, tror Marcus Rudström.

Konserten arrangeras av Trollhättans Stad. Konserten har en åldersgräns på 18 år.

Kontakt: Marcus Rudström, Trollhättans Stad, tel: 0520-49 76 29

Pressbild: http://bokaartist.livenation.se/artist/hardcore-superstar/

 

 

Senast granskad 2019-03-22 av Per Ivarsson