Elisabeth Funck ny personalchef

- Per Johansson i pension efter 33 år i stadens tjänst

KommunikationschefVivian Komstadius 0520-495929 0733-489969

2018-05-28

Efter hela 33 år som personalchef i Trollhättans Stad går nu Per Johansson i pension och i dagarna blev det klart med efterträdare.

Elisabeth Funck, 39 år från Vänersborg kliver in som ny personalchef i Trollhättans Stad. Elisabeth arbetar idag i motsvarande roll i Grästorps kommun där hon varit verksam de senaste åtta åren.

–      Det ska verkligen bli spännande att ta klivet till en större organisation. Trollhättan har ett uttalat mål att växa och jag ser fram emot att vara en del av den resan. Att vara en attraktiv arbetsgivare är viktigt och Trollhättan har höga ambitioner både gällande kompetensförsörjning och arbetsgivarvarumärket, hälsar Elisabeth Funck som tillträder sin nya tjänst 17 september.

Från Trollhättans sida är man mycket nöjda med rekryteringen, samtidigt som det är en rutinerad kraft som nu lämnar organisationen.

–      Man får ha respekt för att vi ska ersätta 33 års erfarenhet, men jag är övertygad om att vi gjort ett bra val. Elisabeth Funck är en ung kraft som gjort ett bra arbete under lång tid i Grästorp. Hon kommer säkerligen att bidra med mycket i vårt fortsatta utvecklingsarbete, konstaterar stadsdirektören Ulrika Strandroth Frid

Vid ytterligare frågor kontakta: Ulrika Strandroth Frid, stadsdirektör, Trollhättans Stad, 0733-48 88 51. Elisabeth Funck, 070-880 59 79.

Senast granskad: 2018-05-28 av: Fredrika Almqvist