En stämningsfull bild där en mörkhårig Jill Johnson i grön jacka spelar på en gitarr. Pressbild Jill Johnson My Remedy Tour

Countrydrottningen Jill Johnson till Trollhättan

Jill Johnsons My Remedy Tour kommer till Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan den 18 april.

KommunikationschefVivian Komstadius 0520-495929 0733-489969

PRESSMEDDELANDE

I vår släpper Jill Johnson ny musik och ger sig ut på Sverigeturné med ”My Remedy”. På Skärtorsdag 18 april spelar Jill Johnson tillsammans med sitt band Trollhättan. Bakom bokningen står Trollhättans Stad i samarbete med Folkets Hus Kulturhuset.

– Vi är väldigt glada att vi lyckats få ett turnéstopp i Trollhättan. Konserten är en del av vår långsiktiga satsning att erbjuda en stark mix av evenemang i Trollhättan, säger Marcus Rudström, arrangemangsansvarig Trollhättans Stad.

Sist Jill Johnson var på turné med eget material var hösten 2017 då hon spelade för utsålda konserthus i hela landet. Med ”My Remedy Tour” spelar hon för första gången som etablerad artist på klubbscenen.

”Efter stora scener och shower, längtar jag oerhört mycket efter intimitet och levande improvisation med endast musiken och musikerna i fokus. Det var på klubbscenerna jag började en gång i tiden, och det ska bli så kul att få knyta an till den spelglädje jag minns från de scenerna!” säger Jill Johnson i ett pressmeddelande från Live Nation.

Konserten inleder påskhelgen i Apollon på Folkets Hus Kulturhuset,  som har plats för 1000 ståenden personer. Marcus Rudström tror på ett stort intresse;

– Jill Johnson är en av våra mest folkkära artister och jag tror att många kan tilltalas av en konsert som inledning på påskhelgen. Vi hoppas på stort intresse så klart!

Biljetterna släpps fredag 14 december klockan 10.00. Första singeln från skivan släpps den 8 februari 2019. Turnéstart i Malmö den 8 mars.

Kontakt: Marcus Rudström, Trollhättans Stad, 0520-49 76 29

För intervjuförfrågningar: Anna-Clara Olofsson, Live Nation, Anna-Clara.Olofsson@livenation.se

Senast granskad 2019-03-22 av Per Ivarsson