Charmoffensiv av Trollhättan

– stad och företag på plats på Chalmers

KommunikationschefVivian Komstadius 0520-495929 0733-489969

PRESSMEDDELANDE, 2018-02-06

Trollhättan finns på plats med både företag och platsinformation när Charm-dagarna idag och imorgon arrangeras på Chalmers i Göteborg.

– Syftet är att så ett frö om Trollhättan hos teknikstudenterna. Företagen vill givetvis ha nya medarbetare och vi vill visa fördelarna med att bo och arbeta i Trollhättan, berättar Anna Nilsson som är marknadskommunikatör på Trollhättans Stad.

Charmdagarna är Chalmers Studentkårs arbetsmarknadsmässa som arrangeras varje år i februari. Ett bra för studenter och arbetsgivare att knyta kontakter till arbetslivet och skapa en uppfattning om vilka möjligheter som kommer finns efter examen.

Nevs, GKN Aerospace, T-Engineering, Nolato, Binar och EAAM och Leissner Data finns på plats från Trollhättan. Detta tillsammans med arbetsförmedlingen. Den gemensamma satsningen är ett resultat av Trollhättans samverkan kring att få ingenjörer till stadens företag.

– Detta känns som ett väldigt bra sätt att tillsammans marknadsföra Trollhättan. Företagen visar upp sina karriärmöjligheter och vi visar vilken expansiv plats Trollhättan är. Förhoppningsvis ger detta både nya medarbetare och nya invånare, hälsar Anna Nilsson

Vid ytterligare frågor kontakta: Anna Nilsson, marknadskommunikatör, Trollhättans Stad, 070-264 55 25.

Senast granskad 2019-03-22 av Per Ivarsson