Porträtt på Martin Hellström, en mörkhårig man med glasögon. Han står inomhus med stora fönster i bakgrunden Pressbild Martin Hellström

Rektorn för Högskolan Väst nyårstalar i Trollhättan

På nyårsafton håller Martin Hellström det traditionsenliga nyårstalet vid fallen i Trollhättan.

Enhet Kommunikationsavdelningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kommunikationsavdelningen

PRESSMEDDELANDE

– Det är en stor ära att få detta hedersuppdrag, på så sätt var det självklart att tacka ja. Förfrågan i sig är ett uttryck för de goda relationerna mellan Trollhättan Stad och Högskolan Väst och möjligheten att hålla nyårstalet är ett sätt att verkligen understryka värdet av det goda samarbetet, säger Martin Hellström.

– Sedan är det framför allt häftigt och kul att önska hela Trollhättan och alla nyårsgäster ett Gott Nytt År! 

Martin Hellström är rektor för Högskolan Väst sedan 2017. Han kommer närmast från Högskolan i Borås där han varit prorektor sedan augusti 2011.

Trollhättans nyårsfirande arrangeras i fallområdet. Klockan 17.00 håller Martin Hellström nyårstalet vid Hojumstunet och därefter bjuds det på fallpåsläpp följt av fyrverkeri.

Under eftermiddagen välkomnas nyårsfirare till Vinter på Spikön där barn kan pyssla sin egen partyhatt och sjunga och dansa med Det Stora Sångkalaset. Serveringen är öppen och grillarna är tända. 

Nyårsfirandet arrangeras av Trollhättans Stad med stöd av Vattenfall, Kraftstaden, Gotanet, Folkets Hus Kulturhuset, Albert Kök & Konferens och TTELA. Vinter På Spikön arrangeras av Trollhättans Stad i samverkan med City Trollhättan. 

Kontakt: Marcus Rudström, arrangemangsansvarig Trollhättans Stad, 0520-49 76 29

 

Senast granskad 2019-03-22 av Clara Bengtsson