Tunneltävling 2019 – sätt din prägel på en tunnel i Trollhättan!

Tunneltävling 2019 - avslutad

Tunneltävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras i slutet av maj.

Personer
Enhet Samhällsbyggnadsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 67 77 Samhällsbyggnadsförvaltningen

Mönstertävling – gör mönstret till en tunnel

För femte gången är det dags för den populära tävlingen om att få designa ett mönster till en tunnel i Trollhättan. Två gång- och cykeltunnlar skall fräschas upp och målas i olika mönster och vi vill att DU kommer med mönsterförslagen. 

Tunnlarna som är aktuella för målning är följande:

Så tävlar du

Alla som bor i Trollhättan får skicka in sitt bidrag till tävlingen. Du måste ha målat/designat mönstret själv för att få vara med och tävla. Mönstret skall vara enkelt utan för mycket detaljer och utsmyckningar. 

Det kan vara bra att skriva en ungefärlig skala som mönstret är målat i – om man väljer att göra ett mönster som är tänkt till en hel vägg i tunneln eller om det är i mindre skala som skall målas flera gånger på samma vägg. Vi uppmuntrar särskilt förskolor, skolor, dagliga verksamheter och arbetsplatser att delta!

Skicka in ditt förslag
Du kan skicka in ditt förslag via mejl, brev eller komma in och lämna det hos Samhällsbyggnadsförvaltningen i Stadshuset. Glöm inte att skriva vilken av tunnlarna som mönstret är designat för.

Vi behöver ditt mönsterförslag senast den 30 april.

Mejl
Skicka ett mejl med namn, telefonnummer och bifoga en bild på mönstret du vill tävla med till samhallsbyggnad@trollhattan.se. Skriv ”Tunneltävling” i ämnesraden.

Brev
Skicka ett brev med namn, telefonnummer, mejladress och skicka med en bild på mönstret du vill tävla med till:

Samhällsbyggnadsförvaltningen
Gärdhemsvägen 9
461 83 Trollhättan

Märk kuvertet med ”Tunneltävling”.

Det går också bra att komma in till oss på Samhällsbyggnadsförvaltningen och lämna in ditt bidrag. Vi sitter på våning 3 i Stadshuset (samma adress som brevet skickas till).

Vinnare och priser

Samhällsbyggnadsnämnden kommer utse två vinnande mönster på kommande nämndsmöte. Ett mönster till respektive tunnel som skall målas kommer att väljas. Vinnarna blir kontaktade efter nämndsmötet.

Personerna bakom designen får, förutom den stora äran över att ha en tunnel målad med sitt mönster, och ett pris. Vinnarna kommer att presenteras på Trollhättans hemsida.

Målandet av tunnlarna kommer inte utföras av vinnarna. Tävlingen rör endast design av mönster. Målet är att tunnlarna ska bli målade sommaren 2019.

Obs! För att tävlingen skall gälla måste det ha inkommit minst tre mönsterförslag på respektive tunnel. 

Senast granskad 2019-05-09 av Josefin Åkesson Bengtsson