Två stora sackosäckar har placerats ut på Strandgatan, en blå och en röd, och dessa testas av Oskar och Sofi.

Skönt häng på Strandgatan och Kanaltorget

Nu är förutsättningarna för ett riktigt skönt sommarhäng på Strandgatan och Kanaltorget på plats. Sackosäckar, stolar, bord och baden-badenstolar bjuder in till en härlig stund precis vid kanalen.

Enhet Stadsbyggnadsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 67 77 Stadsbyggnadsförvaltningen

Sackosäckar, palmer, stolar, bord, coffee-trucks och baden-badenstolar skapar en riktigt skön känsla på Strandgatan och Kanaltorget. Nu är det fritt fram att njuta av solen, värmen och kanalen på ett litet härligare sätt!

Oskar Kancans-Envall, 22 år, och Sofi Holmgren, 35 år, är studenter från Lund som är i Trollhättan för första gången. De testar de nya sackosäckarna som ställts fram på Strandgatan, vid sidan av hamnkontoret, och ger dem tummen upp. 

– Vilken kul idé! Vi har vart här och skrivit tenta i marknadsföring. Vi hade lite tid att slå ihjäl innan tåget går tillbaka så vi googlade på vart man skulle gå i Trollhättan och då kom Strandgatan upp, berättar studenterna. 

På andra sidan hamnkontoret står fler palmer, stolar och bord och dessutom två coffe-trucks. På Kanaltorget är 20 stycken baden-badenstolar utställda där det är fritt fram att lägga sig och ta en tupplur eller sola lite. 

Vi hoppas på en riktigt härlig sommar på Strandgatan och Kanaltorget!

Senast granskad: 2015-06-05 | av: Yvonne Ström
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)