Fortfarande chans att påverka

– nu kan du träffa arkitekterna bakom nya Drottningtorget

Person
Förvaltningschef, StadsbyggnadsförvaltningenJohan Bengtsson 0520-49 74 06
Enhet Stadsbyggnadsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 67 77 Stadsbyggnadsförvaltningen

En lång dialogprocess går mot sitt slut, men det finns fortfarande chans att påverka hur utformningen av nya Drottningtorget kommer att bli.

Måndag 15 februari är det sista chansen att prata med arkitekterna som ritar på de tre förslagen som ska ligga till grund för nya Drottningtorget.

–     Arkitekterna kommer att finnas på plats på andra våningen i Odenhuset och där berätta om hur de arbetar fram förslagen som ska vara klara i slutet mars. Det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor och att komma med tankar och synpunkter, berättar Stadsbyggnadschefen Johan Bengtsson.

Mellan klockan 12-19 finns möjlighet att prata med arkitekterna i gamla Din Sko-lokalen i Odenhuset. Förutom att diskutera nya Drottningtorget kan man ta en titt på en utställning av gamla bilder på torget som kommer att finnas i lokalen. Man kan också vara med i en frågesport om just Drottningtorget, med fina priser. Besökare erbjuds även information kring Trollhättans 100-årsfirande.

–     Förutom arkitekterna kommer det att finnas medarbetare från Stadsbyggnadsförvaltningen på plats. Vi har fått in många tankar och idéer kring vårt nya Drottningtorg, men det finns fortfarande möjlighet att påverka, hälsar Johan Bengtsson.

Vid ytterligare frågor kontakta Johan Bengtsson, Stadsbyggnadschef Trollhättans Stad, 0520-49 74 06.

Senast granskad: 2016-02-11 av: Yvonne Ström
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)