Justeringar i Skrotnisses lekplats

Med start i nästa vecka, vecka 43, kommer man utföra justeringar på underlaget i Skrotnisses lekplats. Det innebär att vissa områden i lekplatsen periodvis kommer vara avspärrade.

Personer
Enhet Stadsbyggnadsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 67 77 Stadsbyggnadsförvaltningen

Skrotnisses lekplats har varit öppen för lek och skoj i snart fem månader. Eftersom man inte har velat spärra av lekplatsen under sommarmånaderna har man väntat med att göra vissa justeringarna tills nu. 

Med start på måndag den 19e oktober kommer man starta upp arbetet med de justeringar som behöver göras. Det är delar av gummimattan som ska bytas ut och det rör sig om garantiåtgärder. Detta innebär att vissa delar av lekplatsen kommer stängas av i kortare perioder. 

Arbetsområde 1
Mellan 19-21 oktober kommer området kring båten och sluss- och klätterväggen vara avstängt. Övriga delar av lekplatsen är öppen för lek. 

Arbetsområde 2
Mellan 20-29 oktober kommer området från tåget, gungställningen och snurrkarusellen ut till staketet runt om lekplatsen, bakom hangaren och vidare längs tågrälsen fram till båtområdet vara avstängt. Detta innebär att man inte kommer kunna använda den norra ingången till lekplatsen. Övriga delar av lekplatsen är öppen för lek.

Från 25-29 oktober kommer tåget och gungorna vara tillgängliga, övriga området under "arbetsområde 2" kommer dock vara avstängt till 29 oktober.    

Obs! Vi reserverar oss mot viss förskjutning av tidsplanen om ogynnsamma väderförhållanden så som regn och frostnätter uppstår, då dessa omöjliggör läggning av gummit.

För mer information, kontakta Drazen Kendes, projektledare, gatu- parkkontoret Trollhättans Stad, 0520-49 78 49.

Senast granskad: 2015-10-15 av: Yvonne Ström
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)