Årets pepparkaksbyggnation 2017 - FINAL!

Grisar, hjärtan och änglar i all ära men pepparkakor kan ju vara så mycket mer. För tredje året i rad arrangerar Stadsbyggnadsförvaltningen tävlingen "Årets pepparkaksbyggnation", och för andra året tillsammans med TTELA. Nu har vår jury utsett fyra finalister och du kan vara med och bestämma vem som tar hem det åtråvärda priset som årets pepparkaksbyggare!

Person
KommunikatörFredrika Almqvist
Enhet Stadsbyggnadsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 67 77 Stadsbyggnadsförvaltningen

Det har bakats och dekorerats i stugorna i Tvåstad så det har stått härliga till! 16 bidrag har inkommit, och nu har juryn som består av vår stadsarkitekt Dragan Danilovic, presidiet i byggnads- och trafiknämnden och Yvonne Olsson från TTELA utsett fyra finalister. Nu återstår bara för trollhätteborna och TTELAs läsare att avgöra vem det är som ska ta hem förstapriset i tävlingen. Till och med midnatt den 21 december kommer det att går att rösta på sitt favoritbidrag. Tårtan, puben, sekelskifteshuset eller katedralen, vilket bygge får din röst?

Läs mer om finalisterna på ttela.se

Rösta på din favorit: Till omröstningen

JURY, FINALISTER OCH OMRÖSTNING
Juryn består av representanter från Byggnads- och trafiknämnden, Stadsbyggnadsförvaltningen och TTELA. Juryn väljer ut finalister som, om de vill, får ställa ut sina pepparkaksbyggen i Servicehuset på Spikön.

Fredagen den 15 december, efter juryöverläggningen, presenteras finalisterna på ttela.se och där kommer en första- , andra och tredjepristagare röstas fram. Det är alltså folkets röst som avgör tävlingen!

VINNARE OCH PRISUTDELNING 
Den 23 december kommer omröstningen avslutas och första-, andra- och tredjeprisplaceringen presenteras på ttela.se och trollhattan.se. Alla finalister får en hemlig julklapp beroende på placering och prisutdelningen är den 6 januari

Senast granskad: 2017-12-15 | av: fredrika.almqvist@trollhattan.se
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)