Allmänheten bjuds in till samråd

– planförslaget för Nya Älvstaden presenteras

Person
PlaneringsarkitektCaisa Olander 0520-49 79 64
Enhet Kontoret Tillväxt och utveckling Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan Kontoret Tillväxt och utveckling

Nu presenteras förslaget till fördjupad översiktsplan för Nya Älvstaden, vilket är en stor satsning som omfattar bostadsbyggande, ny älvförbindelse och en ny stadspark med mera. 

Förutom att presentera förslaget kommer allmänheten också att bli informerad om vilka aktiviteter som är inplanerade under samrådsperioden, vilken pågår fram till 30 april.

Onsdag den 9 mars hälsar Trollhättans Stad allmänheten välkommen till Parkhallen i Folkets Park. Paul Åkerlund (S), Kommunstyrelsens ordförande, kommer att vara på plats i Parkhallen. Han ser gärna att många Trollhättebor gör honom sällskap.

– Det är viktigt att allmänheten får vara med och tycka till. Därför är detta ett väldigt lämpligt tillfälle att delta, säger Paul Åkerlund.

Var: Parkhallen, Folkets Hus
När: Onsdag 9 mars, klockan 17:30–19:00

För den som missar mötet i Parkhallen kommer det fler chanser. Förslaget kommer nämligen att ställas ut i Oden-huset 11–23 mars (Kungsgatan 30, plan 2) och sedan i stadshusets foajé den 24 mars–30 april.

Mer om arbetet med den fördjupade översiktsplanen för Nya Älvstaden hittar du på kommunens hemsida: www.trollhattan.se/nyaalvstaden

För ytterligare information kontakta Caisa Olander, planeringsarkitekt, 0520 – 49 79 64.

 

Senast granskad: 2016-03-01 | av: Yvonne Ström
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)