Bli en cykelvänligare arbetsplats

Trollhättans kommun är för andra året med i Cykelvänlig arbetsplats. Ett projekt från Västra Götalandsregionen där alla företag i medverkande kommuner är välkomna att delta. Förra året var Högskolan Väst den cykelvänligaste arbetsplatsen i kommunen och fick också pris som Västsveriges näst mest cykelvänliga arbetsplats.

Person
Energi- och klimatrådgivare Patrik Dokken 0520-49 70 43
Enhet Kontoret Tillväxt och utveckling Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan Kontoret Tillväxt och utveckling

Vill du att din arbetsplats ska vara med och bli en bättre arbetsplats för cyklande medarbetare och besökare skapa ett konto på cykelvanligarbetsplats.se

På projektsidan finns kriterier att fylla i för att se hur ni står er idag som cykelvänlig arbetsplats och förslag på åtgärder som gör er arbetsplats än mer cykelvänlig.

De arbetsplatser som deltar från Trollhättan får förutom chansen att vinna priser från det regionala projektet även ett plakat som kommunicerar ert deltagande och möjligheten att låna elcykel till arbetsplatsen i 2-4 veckor. Cykeln kan användas för anställda som vill testa elcykel till och från jobbet och för de kortare tjänsteresorna.

2017 års projekt pågår fram till september och ni har fram till augusti på er att jobba med kriterierna som gör er arbetsplats till den mest cykelvänliga arbetsplatsen.

Lycka till!

Kontaktuppgifter för frågor och mer information från projektledaren i Trollhättan hittar ni under fliken kontakt mitt på sidan.

Relaterad information

www.cykelvanligarbetsplats.se

Senast granskad 2020-04-17 av Joakim de Blanche