Vill du göra rösten till en talande papperskorg?

Vi söker fyra barn i åldern 7-12 år som vill vara med och spela in budskap till våra talande papperskorgar!

Person
Kommunikatör, Stadsbyggnadsförvaltningen Josefin Åkesson Bengtsson 0520-49 76 98
Enhet Samhällsbyggnadsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 67 77 Samhällsbyggnadsförvaltningen

Trollhättan är sedan 2014 med i nätverket Håll Sverige Rent där man kämpar för att minska nedskräpningen på ett systematiskt sätt.

Som en del i det arbetet och för att uppmuntra till att använda papperskorgar istället för att skräpa ned kommer vi placera ut ett antal papperskorgar som är något  ut över det vanliga: de har en annorlunda form och dessutom pratar de när man slänger skräp i dem. Papperskorgarna kommer flyttas runt i centrala staden och när någon slänger skräp i dem kommer man få en uppmuntrande replik tillbaks.

Nu söker vi fyra barn i åldern 7-12 som vill spela in rösterna till papperskorgarna! 

Inspelningen kommer äga rum i vecka 24 i Stadshuset på Gärdhemsvägen 9. Det är först till kvarn som gäller i anmälan. Är du intresserad? Skicka ett mejl till stadsbyggnad@trollhattan.se och märk ämnesraden med "Talande papperskorgar". Skriv namn och ålder på dig/det barn som anmäls. Observera att de som ska spela in rösterna måste vara tillgängliga för inspelning under nästa vecka och ha möjlighet att komma till Stadshuset. Sista dagen för att anmäla intresse är måndag 13 juni. 

För ytterligare information kontakta Josefin Åkesson, kommunikatör Stadsbyggnadsförvaltningen, 0520-49 76 98.  

Senast granskad 2016-06-13 av clara.s.bengtsson@trollhattan.se