Logotype för "Håll Trollhättan rent"

Skräpplockardagar och Håll Trollhättan Rent

Var med och håll Trollhättan rent i vår! Anmälan sker på www.hsr.se/vihallerrent och sista anmälningsdatum för att få material, är fredag den 23 mars 2018.

Person
MiljöstrategRose-Marie Sandstedt 0520-49 76 91
Enhet Kontoret Tillväxt och utveckling Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan Kontoret Tillväxt och utveckling

Varje vår deltar Trollhättan i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. 2017 deltog över 2 700 hjältar runt om i Trollhättan!

Från 12 februari är anmälningen öppen till Vi Håller Rent 2018! 

Anmälan sker på www.hsr.se/vihallerrent och sista anmälningsdatum för att få material, är söndagen den 23 mars 2018.

Alla som anmäler sig i rätt tid får kostnadsfritt Håll Sverige Rents skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar och skräpspel. I Trollhättan kommer vi att distribuera materialet under vecka 15 och 16.

Gå till anmälan på www.hsr.se/vihallerrent

Kommunala verksamheter såsom skolor och förskolor som anmält sig i rätt tid får materialet till sin kontaktperson via Trollhättans Stads internpost.

Övriga deltagare kontaktar Rose-Mari Sandstedt via mail eller via telefon 0520-49 76 91 om hur materialet ska levereras.

rose-mari.sandstedt@trollhattan.se

Ni tar själva hand om det skräp ni samlat in. Sortera och återvinn förpackningar av papper, glas, metall och plast och åk eventuellt till återvinningscentralen Returen med det som inte är förpackningar.

Öppettider på Returen se www.trollhattanenergi.se/privat/renhallning/

Senast granskad: 2018-02-06 | av: Katarina Loodh
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)