Prideflaggan mot den blå himlen

Trollhättan – en stad för alla

Trollhättans Stad står bakom Pride, för allas lika värde.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Midsommarafton, 24 juni - stängt. 

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Trollhättans Stad är stolt glittersponsor till Trollhättan Prides evenemang som startar lördagen den 21 augusti.

– Att stå bakom Pride är en självklarhet, det är ett ställningstagande för allas lika värde. Rättigheter och jämlika livsvillkor för HBTQ+-personer är en del av arbetet och utveckling sker kontinuerligt för att ytterligare förbättra våra kunskaper och rutiner, säger Said Niklund, stadsdirektör Trollhättans Stad.

Kunskapshöjande utbildning

Under de senaste åren har Trollhättans Stad till exempel erbjudit alla medarbetare att ta del av kunskapshöjande utbildning och flera verksamheter har HBTQ+-certifierats vilket ytterligare höjt kunskapsnivån, förbättrat arbetssätt och möjliggör ett bättre stöd och service för våra invånare.

– HBTQ+-frågor är även en viktig arbetsmiljöfråga eftersom Trollhättans Stad strävar efter att alla ska trivas och känna sig inkluderade på sin arbetsplats och bland kollegor, säger Elisabeth Funck, personalchef Trollhättans Stad.

Trollhättans Stad står bakom budskapet om alla människors lika värde och rättigheter och vill genom glittersponsringen ge möjlighet för både medarbetare i hela organisationen och alla trollhättebor att ta del av budskapet genom Trollhättan Prides evenemang.

För ytterligare information:
Said Niklund, stadsdirektör, 070 - 160 44 40
Elisabeth Funck, personalchef, 0520 - 49 78 22

Senast granskad 2021-08-19 av HANMEL