Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw till Fallens Dagar!

– artistuppställningen till sommarens folkfest börjar ta form

Person
ArrangemangsansvarigMarcus Rudström 0520-49 76 29
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Fallens Dagar kommer, precis som tidigare, att bjuda på ett späckat program när dammluckorna öppnas och folkfesten drar igång 17-19 juli.

Under april kommer hela evenemangs-programmet och samtliga artister att släppas, men redan nu kan vi avslöja flera riktiga godbitar som förgyller stadsfestivalen i Trollhättan.

Fredag 17 juli spelar färska vinnaren av Melodifestivalen, Måns Zelmerlöw, på Drottningtorget! Samma kväll gästas Trollhättan också av Mello-finalisterna JTR från Alingsås.

– Fredagens artister är ju högaktuella genom Melodifestivalen. Killarna i JTR är från Alingsås, vilket ger lite lokal prägel – och med lite tur så kan det ju vara så att Måns Zelmerlöw vinner Eurovisionsfinalen, konstaterar Trollhättans Stads evenemangsansvarige Marcus Rudström.

Fler artister som är klara för Fallens Dagar är Timo Räisänen som kommer att köra Ted Gärdestad-program i tältet vid Hojumstunet på söndagen. I samma tält på söndagen finns också Daniel och Yanhko från Bolibompa på plats för att glädja de yngsta.

När det gäller övriga artister som ska medverka i årets Fallens dagar så kommer dessa troligen att presenteras under april månad.

– Då räknar vi med att ha hela programmet klart. Vi har flera spännande artister kvar att presentera, både för vuxna och barn. Bland annat återstår söndagens gästartist till avslutningskonserten med N3, hälsar Marcus Rudström.

För ytterligare information kontakta evenemangsansvarige Marcus Rudström, 073-955 54 02.

Senast granskad: 2018-01-18 av: Katarina Loodh
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)