Hej bokvänner

På onsdag den 13 april kl. 15.00 har vi vernissage på utställningen ”Hur gick det sen?” som bygger på Tove Janssons bok. Boken är producerad av Kulturhuset och ägs av Finlandsinstitutet. I Trollhättan bekostas utställningen av Finskt förvaltningsområde och N3.

Enhet Kontoret Tillväxt och utveckling Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan Kontoret Tillväxt och utveckling

Dagen till ära har vi Boel Westin professor i litteraturvetenskap på Stockholms universitet, ALMA-pris juryordförande och Tove Jansson –kännare som invigningstalare.
Även chefen för Finlandsinstitutet Anders Eriksson gästar vernissagen. 

Det vore väldigt roligt om du kunde närvara på denna fina tillställning. Om du har barn eller barnbarn så ta gärna med er dem. Sprid gärna detta till era vänner, kollegor och bekanta.

Utställningen pågår till 30 april och är öppen dagligen under våra ordinarie öppettider. Passar från 3 år och uppåt.

Sprid gärna info om vår Skaparlördag den 16 april också.

På lördag 16 april är det dags för Skaparlördag på N3, denna gång med litteratur som tema. Det blir författarbesök och skrivarworkshop med Louise Halvardsson, bokpyssel och bokkonst, loppis med böcker och tidningar och högläsning. Dessutom kommer bokbussen på besök hos N3. Missa inte heller att gå på den interaktiva Muminutställningen Hur gick det sen? som huserar i Whitebox på N3. Skaparlördagen pågår kl 13-17 på N3.

Senast granskad: 2016-04-11 | av: fredrika.almqvist@trollhattan.se
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)