Trollhättans sommarsimskola

Lär dig simma under sommaren med Trollhättans simsällskaps fantastiska ledare. I sommar erbjuder Trollhättans simsällskap med stöd av Trollhättans Stad och sponsorer gratis sommarsimskola för barn och ungdomar mellan 6 och 17 år. Simskolan är inomhus i multibassängen på Arena Älvhögsborg.

Tre olika perioder

Sommarsimskolan kommer att finnas tillgänglig i tre olika perioder under sommaren, varje period är två veckor lång och kommer ge möjlighet för 10 stycken lektionstillfällen. Det kommer finnas möjlighet för alla att hitta en nivå och grupp som passar dem. Även de äldre ungdomarna som inte fått möjlighet eller de stöd som behövs för att uppnå målen inom idrott har grupper fokuserade just för dem.

Period 1

Startar 27 juni och slutar 8 juli (vecka 26-27)

Period 2

Startar 11 juli och slutar 22 juli (vecka 28-29).

Period 3

Startar 25 juli och slutar 5 augusti (vecka 30-32).

Anmälan

För att ett barn eller ungdom ska få ta del av simskolan krävs det att målsman skapar ett konto för deras barn på Trollhättans simsällskaps hemsida. Sedan kommer det finnas möjlighet att anmäla sitt barn själv från flikmenyn i toppen av hemsidan. Var noga med att det är barnets personnummer som används för kontot.

Här anmäler du ditt barn till sommarsimskola

Kontakt

Behöver ni hjälp med att boka eller har frågor angående simskolan så kontakta gärna Trollhättans simsällskap. E-post är lättast på grund av begränsade telefontider. 

E-post

Telefon

  • 0520-42 65 60
  • Telefontid måndad-tisdag klockan 10-12 och torsdagar klockan 14-16.