Unga tjejer och killar spelar beachvolleyboll

Mer sommarlovsskoj!

Träffa nya vänner och ha en riktigt kul sommar. 

Sommarkul med Lextorpskyrkan

Lägergården Gräsviken och Lextorpskyrkan

Vecka 26-27, varje dag från klockan 11.00-15.30

Gratis.

I sommar så kör vi två veckor med skoj och ståhej! Måndagar och torsdagar är vi i Lextorpskyrkan och tisdagar och onsdagar åker vi buss till vår lägergård Gräsviken. Vi börjar och avslutar varje dag i Lextorpskyrkan. Fika och lunch, aktiviteter och umgänge utlovas. Du anmäler dig för en hel vecka och kan vara med på båda om du vill.

Sista anmälningsdag är 12 juni och anmälan görs till Johan Jansson, 070-798 03 49, johan.jansson@svenskakyrkan.se samt Nina Hernvall, 070-798 03 48, christina.hernvall@svenskakyrkan.se

Sommarlov på höjden

Skogshöjdens Fritidsanläggning

Vecka 26 och 27, tisdag-fredag klockan 12-16.
För dig mellan 9-12 år.
Gratis. 

Vi utgår från Skogshöjdens Fritidsanläggning men kommer vara ute hela tiden, så kläder efter väder. Vi kommer ha olika aktiviteter, utflykt till Gräsviken, kanoting, bad, lekar, friluftsliv, bollsporter och annat roligt. Du som deltar formar själv innehållet tillsammans med ledarna.

Arrangör: Trollhättans Idrottsförening (TIF) i samarbete med Svenska kyrkan, Skogshöjdens Scoutkår, Unga Örnar och Trollhättans Stad.

Sommar med Klubb Kul

Måndag 15 juni till fredag 14 augusti klockan 11-16. 

Öppen verksamhet för barn mellan 6-12 år måndag till fredag på Kronan Kulturhus. 

Arrangör: Kronan Kulturhus

Uflykter med Klubb Kul och Kronan bibliotek

Torsdagar vecka 25, 28 och 31 klockan 12-16. För dig som är 9-12 år. Föranmälan krävs. Du kan anmäla dig till personalen i biblioteket eller på Klubb Kul. 

Arrangör: Kronan Kulturhus

Aktiviteter med Kronan bibliotek och Klubb Kul

Klockan 13-15 på Kronan bibliotek

Tisdagar: Kreativa workshops för dig mellan 9-12 år.
Onsdagar: Pyssel och kreativt skapande för dig mellan 6-12 år.
Torsdagar: Bäst i test - var med och tävla om fina priser. För dig som är 6-12 år. 

Arrangör: Kronan Kulturhus

Killverksamhet No Limit, för killar 13-18 år

Utgår från Kamratgården, IFK Trollhättan

Gratis

I gruppen No Limit har du chansen att träffa nya vänner och med stöd av ledare delta i olika aktiviteter men även själva komma med tips och idéer om vad du vill göra på ditt sommarlov. Gruppen träffas minst 1 dag per vecka. Vi grillar, idrottar, prata och har kul ihop. Tillsammans bestämmer vi aktiviteter och utflykter som gruppen demokratiskt röstat fram. 

Mejla ungfritid@ifktrollhattan.se och anmäl ditt intresse genom att uppge namn, telefon och e-post.

Vi kallar till uppstart och informationsmöte. Ibland är det ju så att en träff eller två krockar med annat du måste göra, sommarjobb i olika perioder eller annat och då är det fortfarande möjligt att komma till de träffar du kan men vi vill gärna ha din intresseanmälan så tidigt som möjligt.

Arrangör: IFK Trollhättan/Ung Fritid

Tjejverksamhet Not Haram, för tjejer 13-18 år

Utgår från IFK Trollhättan och Kamratgården

Gratis.

I gruppen Not Haram har du chansen att träffa nya vänner och med stöd av Ung Fritids ledare delta i olika aktiviteter men även själva komma med tips och idéer om vad du vill göra och uppleva på ditt sommarlov. Gruppen träffas 2 dag/vecka. Vi grillar, dansar, idrottar, fikar, bakar, prata och har kul ihop. Tillsammans bestämmer vi aktiviteter och utflykter som gruppen demokratiskt röstat fram.

Mejla till ungfritid@ifktrollhattan.se och anmäl ditt intresse genom att uppge namn, telefon och mail.

Vi kallar till uppstart och informationsmöte. Ibland är det ju så att en träff eller två krockar med annat du måste göra, sommarjobb i olika perioder eller annat och då är det fortfarande möjligt att komma till de träffar du kan men vi vill gärna ha din intresseanmälan så tidigt som möjligt.

Arrangör: IFK Trollhättan och Ung Fritid

Sommarcafé på Kamratgården

Arrangör: IFK Trollhättan och Ung Fritid

Sommargruppverksamhet i samhällsorientering

Måndag 29 juni till fredag 10 juli klockan 8-16

Vi erbjuder ungdomar samhällsorientering som innehåller både teoretiska och praktiska aktiviter. Deltagarna delas upp i två grupepr med sex deltagare i varje grupp. 

Arrangör: Kronan fritidsgård och Fältenheten