Titta in digitalt på N3!

210216 ÖppetHusDigitalt_626x347.jpg

N3 Öppet Hus Online!

Under sportlovet släppte vi en ny film varje dag som visar upp N3s verksamhet! Youtube är kanalen där alla filmer nu finns samlade. Följ denna länk: youtube.com/n3trollhattan

Här kan ni se en programöversikt (mer utförlig info hittar ni längre ner):

Måndag 22 febr. kl. 12.00 – Blåsinstrument

Tisdag 23 febr. kl. 12.00 – Cirkus & Teater, Musiklek, Paletten Plus

Onsdag 24 febr. kl. 12.00 – Stråkinstrument, N3 Symfoniorkester, El Sistema

Torsdag 25 febr. kl. 12.00 – Dans, Sång

Fredag 26 febr. kl. 12.00 - Kreativa Coacher, Husvärdar, Administration

Lördag 27 febr. kl. 12.00 – Bild & Form, Film

Söndag 28 febr. kl. 12.00 – Elgitarr, Elbas, Trummor, Piano

_____________________________

Måndag 22 februari:
Blåsinstrument
I dagens program får du möta de spännande instrumenten saxofon, trumpet, klarinett, blockflöjt, valthorn och tvärflöjt och även pedagogerna på N3 som undervisar i blåsinstrument. Blir du sugen att ta ton?
_____________________________

Tisdag 23 februari:
Cirkus, Teater, Paletten Plus och Musiklek
Idag får du veta mer om hur du kan utveckla dina cirkusdrömmar! Du får också en inblick i teaterns fantastiska värld på N3. Dessutom får du stifta bekantskap med Musiklek, en kurs för de allra minsta tillsammans med en vuxen, där musik och rörelse utforskas. Vi avslutar med en inblick i Paletten Plus som är musik och teaterlekar för barn med någon form av funktionsnedsättning. Här sjunger vi, spelar och har kul tillsammans!
_____________________________

Onsdag 24 februari:
Stråkinstrument, El Sistema och N3 Symfoniorkester
I dagens program är det ståkinstrument på menyn! Fiol, viola, cello och kontrabas är några av de spännande instrumenten du möter. Vi får en inblick i vad El Sistema är och i N3 Symfoniorkester kan du se och höra dessa stråkinstrument med många andra instrument, i ett fantastiskt framträdande!
_____________________________

Torsdag 25 februari:
Dans, Sång och Kör
I dagens program får du hälsa på uppe på våning 4 där dansen håller till. Du får en inblick i våra olika stilar, så som balett och street. Vi får även höra elever från vår Speciallinje Dans berätta om sin vardag här på N3. Är du intresserad av sång och vill utveckla din sångröst eller kanske vill du sjunga i någon av N3:s körer? Att sjunga är att använda sitt personligaste instrument, som vi alltid bär med oss.
_____________________________

Fredag 26 februari:
Kreativa Coacher, Barnkulturlördag, Husvärdar och Administration
På N3 kan du träffa våra Kreativa coacher, som kan hjälpa dig att förverkliga din idé om ett arrangemang du vill göra. Det kan vara en konsert, en workshop, ett läger eller något helt annat som du är sugen på. För alla barnfamiljer ordnar N3 Barnkulturlördagar! Det kan vara teater, sång, musik, sagostunder eller något helt annat. Information om programmet kommer att finnas på vår hemsida. N3 har massor av kreativ verksamhet och några som är viktiga för att det ska fungera med ljud- och ljus-teknik, lokaler och bokningar är våra Husvärdar, som du träffar i dagens film. När du kontaktar N3 får du träffa våra handläggare, som kan ge dig bra information och vägledning i vår verksamhet. Elin berättar mer.
_____________________________

Lördag 27 februari:
Bild & Form och Film
Bor det en konstnär i dig? Är du nyfiken på att prova olika material och metoder för att skapa olika konstverk? I dagens film får du veta mer om Bild & Form och möta pedagogerna och två unga konstnärer. Du får också kliva in i filmens fantastiska värld och där får du en inblick i hur det kan vara att vara med i en av våra filmgrupper, där vi skriver manus, filmar, redigerar och mycket mer!
_____________________________

Söndag 28 februari:
Elgitarr, Elbas, Trummor och Piano
Lyssnar du mycket på musik och kanske även har en längtan att vara med i ett band? I dagens film tittar och lyssnar vi närmare på några av instrumenten du kan spela då. Elgitarr är ett mångsidigt instrument, som finns i många olika musikstilar. Vid pianot kan du utforska musiken i din egen takt och upptäcka många sätt att spela. Elbas och trummor är tillsammans en viktig och oslagbar kombination, som oavsett musikstil skapar rytmen och håller takten!

_____________________________

För att anmäla dig och få mer information om N3, gå in på startsidan här på vår hemsida och klicka in dig på StudyAlong. Där kan du läsa hela vår kurskatalog.

trollhattan.se/n3
youtube.com/n3trollhattan

Grön bakgrund, text i gult och vitt. Öppet Hus N3, Ny film varje dag klockan 12.00