Hiphop-workshops!

TextHiphop_22okt.jpg

22 oktober - Workshop med John "Shazaam" Landenfelt i textförfattande och rap
 
Plats: N3
När: 22 oktober, 14.00-ca 16.00
Kostnadsfritt
Från 16 år
Begränsat antal platser!
Föranmäl dig för att säkra din plats! Maila till kristoffer.hedberg@trollhattan.se
Obs! Med reservation för att restriktioner kan komma att leda till att vi behöver skjuta fram workshopen.
 
Mer info:
John Landenfelt (Shazaam/JOMPA) har de senaste 20 åren turnerat Sverige och världen runt samt släppt vansinnigt mycket musik!
 
Han har även genomfört många workshops och skrivkurser under åren.
I detta ingår en föreläsning/genomgång som på ett underhållande sätt lär ut hiphophistoria och framförallt hur man skriver texter och rappar. Efter genomgången får deltagarna experimentera med sina nya kunskaper och coachas och peppas under skrivprocessen.
 
Vid slutet har vi en så kallad "Cypher" vilket är en hiphoptradition där man samlas i en ring, rappar sina texter för varandra, peppar och hejar på. Målet är att tända en gnista och ett intresse för detta sätt att skapa text och musik men även ge en bredare, varmare och mer ärlig syn på en hiphopkultur som kan verka kall och hård. Låt oss göra språk roligt igen!
 
 
 
OM SIXTEEN BARS:

Konceptet där du skriver dina sixteen bars till ett färdigproducerat beat. Vi spelar sedan in dig i studio samt filmar dig framför en backdrop. Videon hamnar sedan på vår Youtube-kanal. Utöver detta erbjuds även olika workshops inom hiphop.

Det finns i dagsläget två beats som du kan välja emellan, kanske skriver du till och med något till båda två? Ni hittar båda två på vår youtubekanal: https://www.youtube.com/playlist...

Det är inte svårare än så. Vad väntar du på?

Behöver du hjälp är det bara att kontakta Kristoffer. Annars hör ni av er när ni skrivit klart era rader så bokar vi inspelning!

Mer info och bokning av inspelning:

kristoffer.hedberg@trollhattan.se