Podcastprtalen stor NY

PodcastPortalen

Är du intresserad av podcasts? Vill du kanske spela in en egen med dig själv som programledare, dina vänner som kollegor och att ni tillsammans bestämmer varje avsnitts tema? Möjligheterna är många när du själv sitter i förarsätet.

Passa på att bli en i gänget av Storegårdens PodcastPortal. En samlingsplats för alla podcasts som spelas in på Storegårdens Fritidsgård. Lär av varandra, låt er inspireras, samarbeta eller varför inte gästa varandras podcasts? Portalen kommer dessutom möjliggöra för lättare marknadsföring då alla podcastare finns på samma ställe och tillsammans marknadsför en helhet snarare än bara sin egna podcast. Se det som att ni drar potentiella lyssnare till varandras podcasts! Bra va!?

Vi guidar dig från planering till inspelning och slutligen release av ditt egna radioprogram.  Vi har redan i nuläget flera uppstartade grupper som inom kort släpper sina första program, varför inte bli en av dem?

Välkommen in för att kika på vår nya inspelningsstudio och testa på att “podda” med hjälp av både oss ledare och de redan aktiva ungdomarna!

 

Podcast1 626 x 347.jpg