Filmprojektet

En bild säger mer än tusen ord. Vad säger då en film? Det ville vi ta reda på, så vi bad framtidens filmproducenter om hjälp. Vi presenterar här Filmprojektet med Digitala mediaprogrammet vid Högskolan Väst.

Enhet Utbildningsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 84 Trollhättan 0520-49 50 00 Utbildningsförvaltningen

Under hösten 2017 ingår Utbildningsförvaltning i ett samarbete med Högskolan Västs Digitala Media program.  kommer studenterna arbeta med Utbildningsförvaltningen och producera filmer om verksamheten. 

Under hösten ingår Utbildningsförvaltningen i ett projekt med Digitala medieprogrammet, Högskolan Väst. Vid kursen Filmiskt och digitalt montage 7.5hp som andraårsstudenterna läser i 5 veckor höstterminen 2017(v.42–46). 

Utbildningsförvaltningen efterfrågar en film för sociala medier/presentationsmaterial som stärker vårt varumärke ur två perspektiv:

  • Attraktiv utbildningsort
  • Attraktiv arbetsplats

Filmen ska spegla känslan av att vi gör detta tillsammans, elever och personal växer tillsammans och bygger framtiden i Trollhättan. Och budskapet ska stämma överens med Utbildningsförvaltningens presentationstext: 

Att uppmuntra barn att vara just barn. Att låta dem pröva, upptäcka och fråga - det är en konst i sig. En konst som kräver både kunskap, erfarenhet och rätt förhållningssätt. Pedagoger i Trollhättans stads förskolor och skolor bygger framtiden tillsammans - varje dag. Med nyfikenhet, framtidsanda och hög professionalitet bedriver vi kunskapsbyggande skolutveckling för en framtid att längta till.

 

Filmen om Utbildningsförvaltningen

Studenterna delades in i 5 grupper som alla fick samma uppdrag. Vid kursens slut presenterade varje grupp varsin film och uppdragsgivaren väljer ut den film som passar bäst in på efterfrågade produkten. 

Resultatet blir 5 filmer om Utbildningsförvaltningen

Senast granskad: 2017-11-02 | av: Elin Sjöberg
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)