Se närproducerad kortfilm på biblioteket

Välkommen in till N3 Moviebox på Trollhättans huvudbibliotek. Här visas kortfilmer som har en lokal anknytning och just nu kan du se filmer från Novemberfestivalen.

Huvudbiblioteket 0520-49 76 50
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

- Kortfilm är ett inspirerande filmformat! Det produceras kortfilm över hela världen och dagens teknik gör det enkelt att skapa egna filmer där du kan berätta din historia, på ditt vis, säger Thomas Johnsson, filmpedagog på N3.

I Trollhättans huvudbibliotek på Kungsgatan hittar du filmrummet N3 Moviebox. Här kan du slå dig ner och njuta av särskilt utvalda kortfilmer som på olika sätt har en lokal anknytning.

Filmutbudet uppdateras med jämna mellanrum och information om aktuell tablå finns på Stadsbibliotekets och N3s hemsida.

Just nu visas filmer från Novemberfestivalen som är Sveriges nationella arena för unga filmare. Festivalen utgör en unik årlig mötesplats i Trollhättan där filmare och publik från hela Sverige kan utbyta erfarenheter, vädra åsikter och knyta nya kontakter över ålders- och regiongränser.

N3 Moviebox har samma öppettider som biblioteket.

Har du gjort en egen film eller har frågor om N3 Moviebox? Hör av dig till Thomas Johnsson eller Marie-Loucie Zainali som jobbar på N3.

Skicka e-post till Thomas Johnsson

Skicka e-post till Marie-Louice Zainali