Biblioteken stängda 4-8 nov

Den 4-8 november är biblioteken stängda på grund av helgdag och uppgradering av bibliotekssystemet.

Trollhättans stadsbibliotek 0520-49 76 50
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Den 4-8 november är samtliga bibliotek stängda på grund av Alla helgons dag den 4 november och uppgradering av bibliotekssystemet. Inga elektroniska resurser är tillgängliga under dessa dagar, vilket innebär att det ej går att logga in på webbplatsen eller söka i katalogen. Den 30 oktober-9 november skickas det heller inte ut några meddelanden om att böcker finns att hämta, även detta på grund av uppgraderingen av bibliotekssystemet.

Stängning gäller alltså Stadsbiblioteket, Kronan bibliotek och Sylte bibliotek.

Bokbussen har inga turer 6-10 november.

Fredag 3 november stänger biblioteken kl. 16.00.

Stadsbiblioteket öppnar igen den 9 november kl. 9.00 och Kronan och Sylte öppnar den 9 november kl 13.

Vi ber er ha överseende med detta och hälsar alla besökare varmt välkomna åter!

Senast granskad: 2017-11-06 | av: Jenny Persson