Funkt-up Comedy med Oredsson, Seige och Odelberg

Är annorlundahet kul? Kan man skoja om funktionsnedsättningar? Thomas Oredsson Johan Seige och Jesper Oddelberg, kommer ge er en stand-upshow som testar gränserna och säger det förbjudna.

Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Thomas, mogen man! Johan, omogen blind! Jesper, ohämmad Göteborgare!

Har ni inte en funktionsnedsättning när ni kommer till showen, kommer ni garanterat fundera över om ni nog ändå inte har en, när ni går hem. Vi ger oss inte förrän ni skrattat fram era magrutor!

Var: Trollhättan, N3, Stageboxen
Datum: 26 april
Tid för insläpp: 18:00
Tid för showstart: 19:00
Pris: 140 kr oavsett sittande eller barbiljett. Kom i tid vetja!
Längd: Ca 2 timmar (inkl. paus ca 15 min)
Åldersgräns: 18 år utan målsmans sällskap (undantag om målsman följer med)

Funk 4D i sin helhet

Funk 4D är ett tvådagars arrangemang som dagtid har seminarium, föreläsningar och workshops om mänskliga rättigheter och  funktionshinderpolitiska frågor som mest fokuserar på kultur och tillgänglighet. På kvällarna visas Sveriges mest tillgängliga teaterföreställning, Riv Murarna och en stå-upp-show, Funkt-up Comedy. De vill belysa att omgivningen och miljön skapar hindren. Men att ha en fysisk eller psykisk funktionsnedsättning behöver inte vara så svårt och krångligt om allt bara är tillgängligt. De vill också visa att väldigt mycket som funktionshindrar går att lösa med enkla medel.

Den 26-27 april 2017 är du välkommen att ta del av allt från teater och stå upp till föreläsningar och debatter i Trollhättan. Programpunkterna dagtid arrangeras på N3. Adressen är Nohabgatan 15. Antalet platser är begränsande så det är först till kvarn som gäller. I lokalen finns hörselslinga, en bärbar mikrofon och ett headset. En tillgänglig toalett finns i närheten. Föreställningen ”Riv murarna” och stå upp showen arrangeras också på N3.

I projektet, finansierat av Arvsfonden, finns inga pengar för att finansiera personliga hjälpmedel. Är det någon i publiken, som under föreläsningar eller stå-upp-kvällen, behöver tolk eller annat stöd är det upp till personen att själv ordna detta. Under konferensens dagar tar var och en ett eget ansvar för att införskaffa det man vill äta och dricka i pauser. Vi har valt lokaler som välkomnar ledarhundar, assistanshundar och servicehundar. Vi räknar med att du tänker på individer med astma och allergier och undviker starka dofter och levande blommor.

Kontakt

Kontakt angående Funkt-up Comedy och Funk i 4D: Lars-Göran Wadén, Kommunikatör, lars-goran.waden@kulturens.se, 070-7662409

Funk i 4D är ett projekt som drivs med medel från Arvsfonden och ägs av Kulturens bildningsverksamhet. Samarbetspartner är Amatörteaterns riksförbund. Projektledare Johan Seige. Konstnärlig ledare Linnea Grimstedt. Kommunikatör Lars-Göran Wadén.

Biljetter till Funkt-up Comedy bokar du här

Biljetter till teaterföreställningen Riv Murarna bokar du här