Rock of the 80´s till Trollhättan

– Jessica Andersson showar på hemmaplan

2017-06-14

Under vintern har krogshowen Rock of the 80´s gjort stor succé på Trädgårn i Göteborg.

20 oktober tar hela gänget klivet in på scenen i Trollhättan när Trollhättans Stad tillsammans med Folket Hus står för arrangemanget.

Jessica Andersson kliver in på hemmaplan och tar med sig en neonsprakande retrotripp till rockens 80-tal. Bakom rökridåer och lädernitar kommer Apollon i Folkets Hus Kulturhuset att förvandlas till Rock Palace Apollon Trollhättan. Det kommer spraka av oförglömliga medleyn från legendariska grupper och artister.

På scen finns några av Sveriges främsta artister – sångerskorna Jessica Andersson, Lollo Gardtman, underhållaren Stefan Odelberg, rocker’n Jakob Samuel (The Poodles), Andreas Johnson och som lead-bartender i denna musikaliska cocktail står legendaren Kee Marcello från Europé. Allt pumpas samman med rockbandet där det bara finns ett läge.

-       Showen har gjort stor succé i Göteborg och det känns väldigt kul att vi kan få hit den till Trollhättan. Speciellt kul förstås att Jessica Andersson får tillfälle att visa upp sig på hemmaplan, konstaterar Marcus Rudström som är evenemangsansvarig i Trollhättans Stad.

Biljetter släpps idag och finns att köpa på tickster.com

Vid ytterligare frågor kontakta Marcus Rudström, evenemangsansvarig Trollhättans Stad, 070-164 24 69.

Senast granskad: 2017-06-14 | av: Peter Asp