Nyinvigning av fritidsgård i centrum

- Hjortmossen blir V-huset i nya lokaler

Trollhättan 2017-02-10

Hjortmossens fritidsgård har flyttat till större och mer ändamålsenliga lokaler intill studentbostäderna i Elefanten på Tingvalla.

14 februari, på alla hjärtans dag, invigs de nya lokalerna med ett öppet hus klockan 16-19. I samband med nystarten byter fritidsgården också namn till V-huset.

–      Ungdomar, föräldrar och alla som är nyfikna på den nya fritidsgården är välkomna. Man kan träffa oss som jobbar här och dessutom hjälpa till att inviga Fritidsgården V-huset, hälsar Åsa Kinde Wadenbo som är föreståndare.

Carina Lorentzon, ordförande i Kultur och fritidsnämnden, invigningstalar och det bjuds på alla hjärtans dag-bakelser.

Trollhättans fritidsgårdar riktar sig till unga i åldern 12-17 år och arbetar för att vara trygga och roliga mötesplatser där unga kan växa individuellt och tillsammans med andra.

–      Det har länge funnits ett behov av en större mötesplats för unga centralt i Trollhättan. Nu kan vi äntligen möta det behovet och fortsätta vårt viktiga arbete för social och personlig utveckling i en trygg miljö, säger Camilla Magnusson som är fritidsgårdschef i Trollhättans Stad.

Fritidsgårdarna erbjuder kostnadsfria aktiviteter utifrån ungas intressen och behov, men också möjligheten att bara vara och umgås med vänner.

–      Vi stimulerar till och stödjer aktiviteter som bygger på och förutsätter ungas egna engagemang och ansvar, förklarar Åsa Kinde Wadenbo.

Tid: Tisdag 14 februari kl. 16-19 (invigning ca kl. 16.15)
Plats: Tingvallavägen 37. (Kvarteret Elefanten)

Representanter från media är varmt välkomna att närvara.

Vid frågor kontakta: Åsa Kinde Wadenbo, fritidsgårdsföreståndare tel. 0520-49 63 38, Camilla Magnusson, fritidsgårdschef tel. 0520- 49 62 56.

Senast granskad: 2017-02-10 | av: Peter Asp