Alla artister till Fallens Dagar klara!

– Stiftelsen, Nano, Hov1 och Magnus Carlsson höjdpunkter

2017-04-20

Förra veckan släpptes Stiftelsen som första artist till årets Fallens Dagar 21-23 juli. Nu är resten av programmet spikat – och det blir ett brett program för alla åldrar.

Festivalen inleds under fredagen med en Mellokväll som gästas av inga mindre än Mariette, FO&O och Nano.

Tre artister som verkligen vann hela folkets hjärtan med sina framträdanden i melodifestivalen 2017. Nano toppar nu svensktoppen och FO&O:s ”Gotta thing about you” är en av de mest streamade låtarna från Melodifestivalen.

Mariette har haft en fin karriär sedan hennes medverkan i Idol 2009 och tidigare medverkan i Melodifestivalen 2015. Med låten ”Million years” har hon nu nått ut till den breda massan och spås en lysande framtid.

Lördagen inleds med två av de mest populära artisterna bland dagens ungdomar, Peg Parnevik och Hov1.

Peg Parnevik har för den breda massan blivit känd i tv-serien Parneviks. Nu har hon visat att hon kan stå på egna ben och är på väg att etablera sig som en världsartist.

Fenomenet Hov1 har seglat upp som det kanske mest populära bandet i Sverige bland landets tonåringar. En helt slutsåld vårturné talar för sig självt.

Lördagen avslutas sedan med Sveriges kanske populäraste band alla kategorier – Stiftelsen.

Under söndagen återkommer Magnus Carlson till Trollhättan.

Efter sin succé i så mycket bättre är han idag en av Sveriges mest älskade sångare. I februari gjorde han en bejublad konsert i staden och nu är han tillbaka tillsammans med N3:s symfoniorkester.

I cirkustältet bjuds det i vanlig ordning på de ljuvligaste toner för musikälskaren.

Jazz med Ann-Sofi Söderqvist och N3 jazzelever. Vackra visor med Sofia Karsson. En historielektion i kvinnliga pionjärer inom blues och Rock’n roll av Violet green och den amerikanska sing & songwritern Laura Cortese.

För ytterligare information kontakta evenemangsansvarige Marcus Rudström,
073-955 54 02.