Mina meddelanden

Ta emot din myndighetspost digitalt

Enhet Trollhättans Stad Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kontakta oss

Genom att skaffa en digital brevlåda kan du ta emot post från myndigheter och kommuner digitalt istället för på papper. Posten samlas på ett och samma ställe och du öppnar och läser den enkelt med hjälp av din e-legitimation, t ex mobilt BankID. Det är gratis och du kan läsa din post på datorn, på läsplattan och på mobilen – när som helst och var du än är.

Du bestämmer hur du vill ha din myndighetspost

Tjänsten är frivillig och till för dig som vill ha meddelanden säkert och digitalt istället som på papperspost. Längre ner kan du se vilka digitala brevlådor du kan välja mellan. I brevlådans inställningar kan du välja vilka som får skicka meddelanden digitalt till dig. Ångrar du dig kan du avsluta tjänsten och få posten på papper igen. 

Säkert och enkelt

Säkerheten är högre än för vanlig e-post och papperspost. Vi skyddar all känslig information så att bara den som är behörig kan nå och läsa innehållet. Dina kontaktuppgifter är också skyddade så att inte ens myndigheterna kan nå dem. Du behöver bara ange och ändra dina kontaktuppgifter på ett ställe och blir då nåbar för alla de myndigheter som är anslutna till tjänsten.

Skaffa en digital brevlåda

Digimail (du får post från myndigheter, kommuner och företag)

e-Boks (du får post från myndigheter, kommuner och företag)

Kivra (du får post från myndigheter, kommuner och företag)

Min myndighetspost (du får post endast från myndigheter och kommuner)

Den gemensamma plattformen som omfattar alla digitala brevlådor heter Mina meddelanden. Användarvillkoren för den hittar du här. (länken går till minameddelanden.se/villkor)

Film från Mina Meddelanden

Följ länken och se filmen på Vimeo

Mina meddelanden from Skatteverket on Vimeo.

Senast granskad: 2017-12-01 | av: Katarina Loodh
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)